Jouluksi poreisiin

Kirpsakka pakkanen, tähtitaivas ja lämpimät hierovat poreet. Kiireetön rentoutumishetki arjen keskellä yksin tai perheen kanssa. Pulahda poreisiin jouluaattoiltana ja nauti joulun taiasta. Mikä olisikaan parempaa arjen luksusta.

Kaikki varastossa olevat ulkoporealtaamme ehtivät pihaasi jouluksi, kunhan teet tilauksen ennen 15. päivää. Toimihan nopeasti, niin saat juuri unelmiesi altaan sopivasti parhaisiin kylpykeleihin. Tutustu lisää mallistoomme tästä.

Ulkoporeallas pääsee oikeuksiinsa sään kylmetessä ja iltojen pimentyessä. Ulkoporealtaamme ovat aina kylpyvalmiita ja pitävät veden halutussa lämpötilassa. Hintamme sisältävät aina eristetyn lämpökannen, suodattimet, virtajohdon, vaivattomat hoitoaineet sekä rahdin kaikkialle Suomeen.

Ota yhteyttä:
info@propatio.fi
010 3210 330

X