Uutuuksia Poreisiin -mallistoon

Poreisiin perheemme kasvaa

Ylpeinä voimme esitellä Poreisiin -mallistomme uudet ulkoporealtaat. Mallisto kasvaa kolmella uudella mallilla, joiden joukosta sinullakin on mahdollisuus löytää omasi.

Poreisiin Party

Poreisiin Party on loistava valinta sinulle, joka rakastat järjestää allasjuhlia tai viettää perheen kanssa laatuaikaa nauttien helposta yhdessäolosta.

Party altaan halkaisija 182 cm. Vakiova-rusteisiin kuuluu led-valaistusjärjestelmä, Balboan ohjauskeskus ja lämmitysjärjestelmä, suodatin, otsonaattori, eristetty lämpökansi, virtajohto, rahti sekä ensimmäiset hoitoaineet.

HINTA 3.990 € 

Tutustu lisää tästä.

Poreisiin Passion

Poreisiin Passion tarjoaa tyylikkäällä muotoilulla kylvyt kuudelle kylpijälle. Maakuupaikka kruunaa rentouttavan kylpykokemuksen.

Passion allas on mitoiltaan 200×200 cm. Vakiovarusteisiin kuuluu led-valaistusjärjestelmä, Balboan ohjauskeskus ja lämmitysjärjestelmä, suodatin, otsonaattori, eristetty lämpökansi, virtajohto, rahti sekä ensimmäiset hoitoaineet.

HINTA 4.990 € 

Tutustu lisää tästä.

Poreisiin PassionPro

Poreisiin PassionPro:n mahtuu kerralla kylpemään jopa seitsemän kylpijää. Altaan vakiovarusteisiin kuuluu ilmapumppu ja aromaterapiajärjestelmä.

PassionPro allas on mitoiltaan 200×200 cm. Vakiovarusteisiin kuuluu led-valaistusjärjestelmä, Balboan ohjauskeskus ja lämmitysjärjestelmä, suodatin, otsonaattori, eristetty lämpökansi, virtajohto, rahti sekä ensimmäiset hoitoaineet.

HINTA 5.490 €

Tutustu lisää tästä.

Ennakkovaraa nyt

Ennakkovaraa nyt uusia Poreisiin -malliston altaita. Tee varaus altaasta vuoden loppuun mennessä ja saat nopean varaajan etuna 100€ lahjakortin verkkokauppaamme.

Ensimmäinen rajoitettu erä tulee varastoomme tammikuussa, jolloin aloitamme heti toimitukset.

Lisäinfot ja varaukset joko suoraan info@propatio.fi tai 010 3210 330. Voit myös tulla käymään myymälässämme Vantaan Petikossa ja varata altaasi suoraan myyjältämme. Toimi nopeasti, sillä tuotteita on tarjolla rajoitettu erä!

X