Pro Patio kehittyy!

Pro Patio kehittyy!

Huolettomat ja rentouttavat hetket omassa altaassasi ovat palvelumme ydin. Olemme uudistaneet nettisivujamme ja kehittäneet palvelukonseptiamme, jotta kaikki on valmiina, kun haluat lisätä elämään vähän luksusta.

Paransimme nettisivujemme käytettävyyttä ja lisäsimme sinne uusia toimintoja. Voit nyt tilata etusivultamme uuden esitteen ulkoporealtaista, sisäporealtaista, uima-altaista tai kylpytynnyreistä. Mikäli haluat yksilöllisempää opastusta altaan hankintaan, voit varata ajan henkilökohtaiseen allasesittelyyn Pohjoismaiden suurimpaan allasnäyttelyyn Pro Pation myymälään, tai voit jättää soittopyynnön, johon vastaamme myymälän aukioloaikoina tunnin sisällä.

Uuden Kaikki Valmiina -palvelukonseptimme ansiosta altaan toimitus, asennus ja käyttö on sinulle huoletonta. Kaikkiin altaisiin sisältyy toimitus, tarvittavat varusteet ja helppokäyttöiset hoitoaineet. Halutessasi sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin valita allas, kertoa mihin ja milloin haluat sen asennettuna ja odottaa, että kaikki on valmiina rentouttaville kylpyhetkille!

X