Asuntomessut onnistuneesti takana

Asuntomessut aurinkoisessa Porissa on saatu päätökseen. Osallistuimme messuille laajalla yhdeksän ulkoporealtaan ja yhden kylpytynnyrin osastolla, jolla saimme tuotua kattavan mallistomme hyvin esille ja esiteltyä messukävijöille monipuolisesti eri vaihtoehtoja heidän tarpeisiinsa. Saimmekin messuvierailta paljon positiivista palautetta laajasta osastosta, jossa pääsi tutustumaan erilaisiin malleihin osaavan henkilökunnan avustuksella.

On aika kiittää kaikkia 120 000 messuvierasta, Poria ja Asuntomessusäätiötä, muita näytteilleasettajia, messualueen asukkaita sekä Pro Pation omaa messutiimiä, kiitos!

Tämän vuoden Asuntomessuilla nähtiin monenlaisia messukoteja Karjarantaan rakentuneella uudella asuinalueella. Asuntomessujen asuminen läpi ihmiselämän -teema näkyi muun muassa uudenlaisen messukohteen, palvelukodin muodossa. Porin Karjarantaan syntyneen uuden asuinalueen kokonaisuus oli juuri sellainen, johon koko ihmiselämä mahtuu.

Messuosastomme lisäksi olimme edustettuna myös messukodissa kohteessa 32, Villa Hohde, josta löytyi Wellis Venus ulkoporealtaamme. Allas viimeisteli suuren ja ihastuttavan terassin ja loi harmonisen kokonaisuuden.

Kaiken kaikkiaan messut onnistuivat meidänkin näkökulmastamme loistavasti ja pääsimme jakamaan tietoutta ulkoporealtaista vierailijoiden kanssa käytyjen hyvien keskustelujen kautta. Asuntomessujen innoittamana taas on monia uusia onnellisia altaan omistajia, poreilevia kylpyhetkiä!

X