Poreileva lämpökansi-kampanja

Lämpökannen vaihtoviikot alkaa NYT!

Ulkoporeallas pääsee oikeuksiinsa sään kylmetessä ja iltojen pimentyessä. Nyt on hyvä aika tarkistaa ulkoporealtaan kannen kunto, sillä lämmön eristyksen kannalta kansi on altaan tärkein varuste. Tiensä päähän tullut, vettynyt kansi on vaikea käsitellä eikä lämmön eristyskykykään ole enään huipussaan. Hyvä kansi auttaa myös pienentämään sähkönkulutusta ja pitää altaan veden puhtaampana.

Vaihtoviikkojen ajan tarjoamme kotiinkuljetuksen veloituksetta!

Syyskuun loppuun asti tarjoamme kampanjaetuna lämpökansien kotiinkuljetuksen veloituksetta. Kampanjaetuna säästät nyt 100€. Värivaihtoehdot kampanja kansille ovat harmaa ja ruskea.

Lämpökansi 650 €
Perus lämpökannen paksuus keskeltä on noin 12 cm. Kansi ohenee reunoja kohden, jotta vesi pääsee valumaan pois. Reunan paksuus tässä kannessa on noin 7 cm.
Tutustu lisää & hyödynnä tarjous!

Xtreme-lämpökansi 950€
Tämän erityisvahvan ja -paksun lämpökannen paksuus keskeltä on noin 15 cm ja reunan paksuus noin 11 cm. Xtreme-lämpökansi kestää suuremman lumikuorman ja eristää selvästi paremmin   (säästää sähköä n.20%).
Tutustu lisää & hyödynnä tarjous!

Kaikki lämpökantemme valmistetaan aina asiakkaan ilmoittamien mittojen mukaan. Tämän ansiosta kansi sopii juuri sinun altaaseesi  ja antaa parhaan mahdollisen eristyskyvyn.

Kansihissit kampanjaetuna -20% syyskuun loppuun asti!

Rentoutuessasi yksin kylvyssä kannen siirtely voi olla hankalaa ja raskasta. Kansihissin avulla siirrät lämpökannen helposti ja vaivattomasti sivuun ja pääset nauttimaan kylvystä ilman erillistä kannen siirtelyä.

Vieraile allastukku.fi sivuillamme ja löydä itsellesi korkealaatuiset altaat edulliseen hintaan.

Kanssihissiä käyttämällä kantesi säilyy paremassa kunnossa, kun sitä ei tarvitse laskea maahan likaantumaan ja samalla vältytään ylimääräisiltä kolhuilta.

Tutustu kansihissimallistoomme & hyödynnä tarjous!

Saatavilla eri kiinnitystapoja, joista voit valita juuri sinulle sopivimman ratkaisun.

 

 

 

Ota yhteyttä

Enquiry form FI

Yhteystiedot

Vantaa

Kauppakeskus Viisari 1. krs, Martinkyläntie 47, 01720 Vantaa

Myynti09-3154 3050

Emailmyynti@propatio.fi



Pro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

X