Yleisiä väittämiä ja kysymyksiä ulkoporealtaista

Ympäri vuoden käytettävä ulkoporeallas tuo arkeen luksusta ja rentouttavia hetkiä. Esimerkiksi saunaan verrattuna ulkoporeallas on kuitenkin Suomessa vielä melko tuntematon tuote, joten olemme yli 10 vuoden historiamme aikana vastaanottaneet ihmisiltä monia kysymyksiä ja väittämiä ulkoporealtaisiin liittyen. Päätimme koota kysymyksistä ja väittämistä yleisimmät, jotta suomalaiset pääsisivät tutustumaan laajemmin rentoutumisen ja hyvän fiiliksen maailmaan!

Soveltuvatko ulkoporealtaanne varmasti myös Suomen olosuhteisiin?

Yrityksemme on perustettu jo vuonna 2004, jonka jälkeen olemme toimittaneet lähes 2.500 ulkoporeallasta ympäri Suomea, joista pohjoisimmat sijaitsevat Kilpisjärvellä, Norjan rajan tuntumassa. Kaikki maahantuomamme altaat on eristetty kestämään arktisimmatkin olosuhteet ja Pro Patiolla altaiden hintoihin sisältyy aina myös laadukas lämpökansi, joka estää lämpimän ilman haihtumista.

Alle kymmenellä tuhannella eurolla ei saa kunnollista ulkoporeallasta

Tämä väite ei päde enää nykyaikana. Uudistuneet ja kehittyneet valmistustekniikat mahdollistavat korkealaatuisten ulkoporealtaiden valmistuksen huomattavasti viime vuosikymmenien altaiden valmistusta edullisemmin. Kaikki Pro Pation maahantuomat brändit tuottavat laadukkaita ulkoporealtaita, jotka soveltuvat Pohjoismaisiin olosuhteisiin hinnasta riippumatta. Ulkoporealtaan hintaan vaikuttaa esimerkiksi altaan koko, hierontamahdollisuudet, sekä muut käyttökokemusta parantavat ominaisuudet, kuten bluetooth musiikkijärjestelmä, Wifi-ohjaus, tai hierontatehoa säätävät voimansiirto-ohjaimet.

Miksi saan mielestäni vastaavan altaan edullisemmin toisaalta?

Kokemattomalle kaksi eri allasta voi vaikuttaa samanlaisilta, mutta laatuerot ja -ominaisuudet tulevat esiin vasta allasta käytettäessä. Jos esimerkiksi rautakaupasta löytyvä edullisempi allas täyttäisi meidän asettamat laatukriteerit ulkoporealtaille, niin sellainen löytyisi varmasti myös meiltä. Altaan materiaalit, muotoilu ja hierontaominaisuudet, sekä lämmittimen, pumppujen ja tekniikan laatu, työnjälki ja viimeistely vaikuttavat altaan hintaan. Kaksi ulkoisesti hyvin saman näköistä ja kokoista allasta voivat olla käyttökokemukseltaan aivan erilaiset. Me pyrimme tarjoamaan jokaisessa hintakategoriassa sen laadukkaimman ja Suomen oloihin sopivimman ratkaisun.

Mitä enemmän hierontasuuttimia, sitä paremmat hieronnat

Paljon tärkeämpää kuin suuttimien määrä on se, millaisia suuttimet ovat. Huonoilla, pienillä hierontasuuttimilla täyteen ahdettu allas antaa huonoimmillaan epämiellyttävän hieronnan. Hyvin suunnitellussa ulkoporealtaassa ei ole ylimääräisiä suuttimia ja kaikille suuttimille löytyy perusteltu käyttötarkoitus. Paras hierontakokemus saadaankin aikaiseksi oikeanlaisella yhdistelmällä erilaisia suuttimia. Esimerkiksi maailman suurin valmistaja, Jacuzzi®, on kehittänyt hierontaominaisuuksiaan yli 60 vuoden ajan, minkä tuloksena altaiden jokainen istumapaikka tarjoaa kylpijälle yksilöllisen ja laadukkaan hieronnan.

Ulkoporealtaan hoitaminen ja ylläpito on vaivalloista

Ulkoporealtaisiin tutustuessaan asiakkaiden ensimmäinen yllätys on usein nimenomaan sen helppokäyttöisyys. Ulkoporealtaat ovat aina kylpyvalmiita ja vesi juuri sopivan lämmintä. Voit hypätä milloin tahansa lämpimään kylpyyn, sillä altaan lämpökansi, hyvä eristys sekä lämmitys -ja suodatusjärjestelmä pitävät veden puhtaana ja valitsemassasi lämpötilassa ympäri vuoden. Ulkoporealtaat ovat myös hyvin helppohoitoisia, hoitoaine lisätään kerran viikossa ja veden vaihtoväli on jopa puoli vuotta. Helppous on osa nautintoa, jonka Pro Patio haluaa tarjota jokaiseen päivään!

– – –

Pro Patio tarjoaa elämääsi luksusta ja nautinnollisia hetkiä!

Jokaisella on omat suosikkihetkensä kylpeä altaassa. Oli sinun suosikkihetkesi sitten rentoutuminen poreissa työpäivän päätyttyä, palauttavat hieronnat urheilusuorituksen jälkeen tai vaikka rauhoittuminen lämpimässä vedessä ennen nukkumaan menoa, me Pro Patiolla pidämme huolen siitä, että altaasi käyttö on sinulle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta!

Tutustu laadukkaaseen mallistoomme!

X