Vastavirta-allas yhdistää ulkoporealtaan ja uima-altaan!

Miltä kuulostaisi, jos kotipihallasi olisi allas, jossa voisit uida, kuntoilla ja nauttia lämpimän veden hieronnoista vuoden jokaisena päivänä? Vastavirta-allas tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden monipuoliseen kuntoiluun ympäri vuoden, jopa Suomen vaihtelevissa olosuhteissa.

Uimatila on varustettu vastavirtakoneistolla, jonka tehoa voi säätää omien tarpeiden mukaan. Laajan säätövaran vuoksi vastavirta-allas sopii sekä kovan tason urheilijoiden että arkikuntoilijoiden käyttöön. Virtauksen avulla on mahdollista tehdä pidempiäkin uintilenkkejä – aivan kuin täysimittaisella uimaradalla. Altaan toisessa päädyssä on hierovat istuimet, joissa voi nauttia laadukkaista hieronnoista esimerkiksi harjoituksen jälkeen.

Allas on helppo asentaa ja sen asennuskustannukset ovat huomattavasti pienemmät kuin perinteisellä uima-altaalla. Se ei tarvitse erillisiä vesiliitäntöjä tai tekniikkahuonetta, koska allas sisältää valmiiksi suodatusjärjestelmän ja lämmityksen. Altaan ympäröivä eristys ja päälle tuleva paksu lämpökansi minimoivat sähkönkulutuksen ja pitävät yhdessä lämmityksen kanssa veden juuri sopivan lämpöisenä, myös talven pakkasilla.

Vastavirta-altaassa yhdistyy liikunta, huvi ja rentoutuminen kaikki samassa paketissa. On kyseessä sitten virkistävä pulahdus kesähelteellä, tehokas kuntoilu sydäntalvella tai tunnelmallinen syyskuinen ilta poreiden keskellä, helppous on osa nautintoa, jonka Pro Patio haluaa tarjota jokaiseen päivääsi – voimaa vedestä!

Ota yhteyttä

Enquiry form FI

Yhteystiedot

Vantaa

Kauppakeskus Viisari 1. krs, Martinkyläntie 47, 01720 Vantaa

Myynti09-3154 3050

Emailmyynti@propatio.fi



Pro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

X