Vastavirta-allas yhdistää ulkoporealtaan ja uima-altaan!

Miltä kuulostaisi, jos kotipihallasi olisi allas, jossa voisit uida, kuntoilla ja nauttia lämpimän veden hieronnoista vuoden jokaisena päivänä? Vastavirta-allas tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden monipuoliseen kuntoiluun ympäri vuoden, jopa Suomen vaihtelevissa olosuhteissa.

Uimatila on varustettu vastavirtakoneistolla, jonka tehoa voi säätää omien tarpeiden mukaan. Laajan säätövaran vuoksi vastavirta-allas sopii sekä kovan tason urheilijoiden että arkikuntoilijoiden käyttöön. Virtauksen avulla on mahdollista tehdä pidempiäkin uintilenkkejä – aivan kuin täysimittaisella uimaradalla. Altaan toisessa päädyssä on hierovat istuimet, joissa voi nauttia laadukkaista hieronnoista esimerkiksi harjoituksen jälkeen.

Allas on helppo asentaa ja sen asennuskustannukset ovat huomattavasti pienemmät kuin perinteisellä uima-altaalla. Se ei tarvitse erillisiä vesiliitäntöjä tai tekniikkahuonetta, koska allas sisältää valmiiksi suodatusjärjestelmän ja lämmityksen. Altaan ympäröivä eristys ja päälle tuleva paksu lämpökansi minimoivat sähkönkulutuksen ja pitävät yhdessä lämmityksen kanssa veden juuri sopivan lämpöisenä, myös talven pakkasilla.

Vastavirta-altaassa yhdistyy liikunta, huvi ja rentoutuminen kaikki samassa paketissa. On kyseessä sitten virkistävä pulahdus kesähelteellä, tehokas kuntoilu sydäntalvella tai tunnelmallinen syyskuinen ilta poreiden keskellä, helppous on osa nautintoa, jonka Pro Patio haluaa tarjota jokaiseen päivääsi – voimaa vedestä!

X