Ulkoporealtaan käyttöönotto ja ylläpito

Ulkoporealtaisiin tutustuessaan usein monien ensimmäinen yllätys on sen vaivaton käyttöönotto ja ylläpito. Nettisivuiltamme löydät kattavasti tietoa ulkoporealtaista, minkä lisäksi henkilökuntamme kokemus ja asiantuntemus ovat tukenasi aina oikean allasmallin löytämisestä sen hoitoon ja ylläpitoon asti.

MIHIN ULKOPOREALLAS VOIDAAN ASENTAA

Ulkoporeallas vaatii tasaisen alustan, joka kestää altaan kokonaispainon vesineen ja kylpijöineen. Sen voi asentaa esimerkiksi terassille tai suoraan maan päälle. Kaikki ulkoporeallasmallimme voidaan myös upottaa terassiin, kunhan altaan huoltoluukun sijainti huomioidaan asennuksen yhteydessä. Tuhannet suomalaiset nauttivat toimittamiemme altaiden poreista, joten meiltä löytyy kokemusta haastavista ja erikoisistakin asennuspaikoista.

ULKOPOREALTAAN KÄYTTÖÖNOTTO

Ulkoporealtaaseen ei tule erillisiä vesiliitäntöjä, joten allas voidaan täyttää vedellä esimerkiksi puutarhaletkun avulla. Täytön jälkeen allas kytketään käyttöön, jolloin se aloittaa veden lämmittämisen automaattisesti ohjauspaneelista asettamaasi lämpötilaan ja pitää lämmön tasaisena ympäri vuoden – jopa puolen asteen tarkkuudella.

HOITO JA YLLÄPITO

Ulkoporealtaan hoito ja ylläpito on yksinkertaista. Altaaseen lisätään viikoittain joko kloorillinen tai klooriton hoitoaine. Suodatin pestään kerran kuukaudessa ja vaihdetaan vuoden välein, jotta allas pysyy tehokkaammin puhtaana. Näillä toimenpiteillä ja oikeilla hoitoaineilla altaan vesi pysyy kristallin kirkkaana ja veden vaihtoväli on jopa puoli vuotta, hieman käytöstä riippuen. Altaiden mukana tulee aina kattava omistajan opas, ja asiantunteva henkilöstömme neuvoo mielellään lisäkysymyksissä.

 

Meillä ulkoporealtaiden hintaan kuuluu toimitus kotipihaan, virtajohto, laadukas eristys, lämpökansi sekä tarvittavat hoitoaineet ja suodattimet, jotta altaan käyttöönotto olisi sinulle mahdollisimman vaivatonta. Helppous on osa nautintoa, jonka Pro Patio tarjoaa jokaiseen päivääsi!

Tutustu laadukkaisiin altaisiimme, tilaa uusi esite ja kysy lisää!

X