Haemme huoltoasentajaa

Pro Patio Oy on yksi Suomen johtavia ulkoporealtaiden myyjiä ja maahantuojia. Olemme yrityksemme kymmenvuotiaan historian aikana toimittaneet ulkoporealtaita niin yksityishenkilöille kuin julkisiin kohteisiin. Maahantuomamme ulko- ja sisäporeallasmerkit ovat tunnettuja erityisesti korkeasta laadustaan. Edustamme Suomessa yksinoikeudella Jacuzzia®, sisä – ja ulkoporealtaiden ehdotonta kuningasta.

Haemme huoltoasentajaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Vastaat osaltasi yrityksemme edustamien ulko- ja sisäporeammeiden huolto, korjaus- ja asennustehtävistä. Koulutamme sinut alan ammattilaiseksi edustamiemme tuotemerkkien osalta ja saat käyttöösi kattavan tuotetuen arkeesi.

Pääset hyödyntämään omaa osaamistasi ja toimit kokonaisvaltaisesti, ja saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet, joiden parissa työnteko on sekä mukavaa että tehokasta. Vaikka työnkuvasi on itsenäinen, tarvitset työssäsi myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta tai työssä hankittua kokemusta, esimerkiksi laitehuolloista/kodinkonehuollosta. Tunnet omaksesi sähkön, elektroniikan ja mekaniikan eri variaatiot huoltotoiminnassa, sekä omaat loogisen ongelmaratkaisukyvyn. Sitoudut tekemään työsi laadukkaasti sujuvassa ja tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Työympäristösi edellyttää, että olet luonteeltasi yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen. Osaat priorisoida asioita ja viihdyt työssä, joka vaatii itsenäisyyttä ja oma-aloitteisuutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltopäällikkö Jukka Rouvinen, jukka@propatio.fi  p.050 443 3657

Hae työpaikkaa lähettämällä ansioluettelo ja hakemus, sekä palkkatoivomus viimeistään 9.11.2018 sähköpostilla jukka@propatio.fi, otsikolla ”Huoltoasentaja”. Käsitelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

 

X