Loppuvuoden tarjoukset

Kirpsakka pakkanen, tähtitaivas ja lämpimät hierovat poreet. Kiireetön rentoutumishetki arjen keskellä yksin tai perheen kanssa. Pulahda poreisiin jouluaattoiltana ja nauti joulun taiasta. Mikä olisikaan parempaa arjen hemmottelua.

Onko mielessäsi allasjuhlat uudenvuoden kunniaksi? Onnistuneen uuden vuoden resepti on: ystäväporukka kasaan, hiukan kuplajuomaa ja rakettien ihailua ihanan lämpimistä poreista. Samalla voi muistella mennyttä vuotta ja ehkä tehdä lupauksen tai pari tulevalle vuodelle.

Mikäli sinulla ei vielä ole ulkoporeallasta kannattaa se nyt hankkia joulun kuumimmasta kampanjasta!
Wellis Dream 6.250€ norm. 6.990€
Wellis Pluto 6.490€ norm 6.990€
Wellis Venus 7.250€ norm. 7.990€
Wellis Rooma I, II & III 9.250€ norm. 10.490€

Esittelykappaalena ollut Regal 220 -kylpytynnyri 4.500€ (sisältää pihaan tuonnin, ei paikalleen kantoa) norm. 4.900€.
Kylpytynnyrissä on seuraavat lisävarusteet:
– Allasvalo
– Kamiinan savuputken lisämetri sekä piipun hattu
– Sivupöytä altaan kyljessä juomia varten

Kun teet tilauksen viimeistään 14.12. pääset nauttimaan poreista jouluna. Mikäli ajatuksissa on uudenvuoden juhlat tilaa ulkoporeallas viimeistään 18.12. niin nautit kuplajuomasi poreiden pyörteissä.

Huom. tarjoushinnat eivät ole voimassa verkkokaupan kautta tehdyissä tilauksissa.

Rentoutuessasi yksin kylvyssä kannen siirtely voi olla hankalaa ja raskasta. Kansihissin avulla siirrät lämpökannen helposti ja vaivattomasti sivuun ja pääset nauttimaan kylvystä ilman erillistä kannen siirtelyä. Kansihissi (ylämalli) nyt vain 275€ norm. 350€. Toimi nopeasti, sillä tuotetta on rajoitettu erä! Tarjous voimassa 22.12. asti tai niin kauan kuin tuotetta riittää. Hyödynnä kansihissi-tarjous tilaamalla verkkokaupasta tai vieraile myymälässä.

Ulkoporeallas pääsee oikeuksiinsa sään kylmetessä ja iltojen pimentyessä. Ulkoporealtaamme ovat aina kylpyvalmiita ja pitävät veden halutussa lämpötilassa. Meillä kaikki on valmiina, hintoihin sisältyy: lämpökansi, suodatin, virtajohto, vaivattomat hoitoaineet sekä rahti kaikkialle Suomeen.

Tutustu ulkoporealtaisiin ja hanki kuusen alle koko perheen paras joululahja!