Kansainvälistä tunnustusta laadukkaista allasratkaisuista!

Ulko- ja sisäporealtaiden johtavan valmistajan, legendaarisen Jacuzzin® ainoana suomalaisena maahantuojana ja jälleenmyyjänä osallistuimme viime viikolla Skotlannissa pidettyyn Jacuzzin® kansainväliseen konferenssiin, jossa esitellään tulevia uudistuksia sekä palkitaan maahantuojia ympäri maailmaa kuluneen vuoden menestyksestä. Asiakaslähtöisen työn ansiosta Pro Patio palkittiin kansainvälisellä asennuspalkinnolla, jonka perusteena on parhaat ratkaisut sekä altaan että altaan ympäristön osalta.

Asiantunteva palvelu ja asiakkaiden unelmien toteuttaminen ovat meille kunnia-asioita. Ammattitaitoinen henkilöstömme auttaa löytämään juuri asiakkaan tarpeisiin sopivan altaan, sekä opastaa mielellään altaan sijaintiin ja ympäristöön liittyvissä asioissa. Yhdessä Pro Pation osaavan henkilökunnan sekä laadukkaiden yhteistyökumppaniemme kanssa toteutamme unelmien allasratkaisut niin yksityishenkilöille kuin julkisiin kohteisiin yli 10 vuoden kokemuksella.

Helppous on osa nautintoa, jonka Pro Patio tarjoaa jokaiseen päivään!

Ota yhteyttä

Enquiry form FI

Yhteystiedot

Vantaa

Kauppakeskus Viisari 1. krs, Martinkyläntie 47, 01720 Vantaa

Myynti09-3154 3050

Emailmyynti@propatio.fi



Pro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

X