Kansainvälistä tunnustusta laadukkaista allasratkaisuista!

Ulko- ja sisäporealtaiden johtavan valmistajan, legendaarisen Jacuzzin® ainoana suomalaisena maahantuojana ja jälleenmyyjänä osallistuimme viime viikolla Skotlannissa pidettyyn Jacuzzin® kansainväliseen konferenssiin, jossa esitellään tulevia uudistuksia sekä palkitaan maahantuojia ympäri maailmaa kuluneen vuoden menestyksestä. Asiakaslähtöisen työn ansiosta Pro Patio palkittiin kansainvälisellä asennuspalkinnolla, jonka perusteena on parhaat ratkaisut sekä altaan että altaan ympäristön osalta.

Asiantunteva palvelu ja asiakkaiden unelmien toteuttaminen ovat meille kunnia-asioita. Ammattitaitoinen henkilöstömme auttaa löytämään juuri asiakkaan tarpeisiin sopivan altaan, sekä opastaa mielellään altaan sijaintiin ja ympäristöön liittyvissä asioissa. Yhdessä Pro Pation osaavan henkilökunnan sekä laadukkaiden yhteistyökumppaniemme kanssa toteutamme unelmien allasratkaisut niin yksityishenkilöille kuin julkisiin kohteisiin yli 10 vuoden kokemuksella.

Helppous on osa nautintoa, jonka Pro Patio tarjoaa jokaiseen päivään!

X