Lämpökannen vaihtoviikot

Ulkoporealtaan lämpökannen vaihtoviikot

Ulkoporeallas pääsee oikeuksiinsa sään kylmetessä ja iltojen pimentyessä. Nyt onkin hyvä aika tarkistaa ulkoporealtaan kannen kunto, sillä lämmöneristyksen kannalta kansi on altaan tärkein varuste. Tiensä päähän tullut, vettynyt kansi on vaikea käsitellä eikä lämmöneristyskykykään ole enään huipussaan. Hyvä kansi auttaa myös pienentämään sähkönkulutusta ja pitää altaan veden puhtaampana.

Lämpökannet kotiin kannettuna

Kaikki lämpökantemme valmistetaan aina asiakkaan ilmoittamien mittojen mukaan. Tämän ansiosta kansi sopii juuri sinun altaaseesi ja antaa parhaan mahdollisen eristyskyvyn. Lämpökansien hinnat sisältävät kotiinkuljetuksen.

Lämpökansi  650 € (sis. kotiinkuljetuksen)

Perus lämpökannen paksuus keskeltä on noin 12 cm. Kansi ohenee reunoja kohden, jotta vesi pääsee valumaan pois. Reunan paksuus tässä kannessa on noin 7 cm. Värivaihtoehdot harmaa ja ruskea.

Xtreme-lämpökansi  950 € (sis. kotiinkuljetuksen)

Tämän erityisvahvan ja -paksun lämpökannen paksuus keskeltä on noin 15 cm ja reunan paksuus noin 11 cm. Xtreme-lämpökansi kestää suuremman lumikuorman ja on eristyskyvyltään kattavampi (säästää sähköä n.20%). Värivaihtoehdot harmaa ja ruskea.

Kansihissi helpottamaan kannen avausta

Rentoutuessasi yksin kylvyssä kannen siirtely voi olla hankalaa ja raskasta. Kansihissin avulla siirrät lämpökannen helposti ja vaivattomasti sivuun ja pääset nauttimaan kylvystä ilman erillistä kannen siirtelyä.

Kanssihissiä käyttämällä kantesi säilyy paremassa kunnossa, kun sitä ei tarvitse laskea maahan likaantumaan ja samalla vältytään ylimääräisiltä kolhuilta.

Kansihissi alamalli 290€ (norm. 350€)

Alamallin hississä kansi painuu altaan taakse ja vain kannen yläreuna jää näkyviin. Sopii kaikkiin merkkeihin ja kaikkiin malleihin (ei pyöreät altaat).

X