Jacuzzi® Ystävänpäivä-tarjous

Jacuzzi® Ystävänpäivä-tarjous

Ystävyys on yksi arvokkaimmista asioista maailmassa. Yhdessä jaetut ilot tuntuvat moninkertaisilta ja surut paljon pienemmiltä. Yhteistä aikaa perheen ja ystävien kanssa tulee vaalia. Muistathan lähimpiä ystäviäsi nyt perjantaina, ystävänpäivänä. Mikä olisikaan parempi paikka viettää aikaa ystävien kanssa, kuin poreallas.

Haluamme tarjota ystävänpäivän kunniaksi uskomattoman Jacuzzi® Ystävänpäivä -tarjouksen!

Jacuzzi® J-235 ulkoporeallas NYT 8 990€, ennakkotilaajan etuhintaan, säästä 3 000€!
Hinta sisältää: Suodattimen, lämpökannen, ensimmäiset hoitoaineet sekä Easylift-kansimekanismin. Ulkoporealtaan sisäväri marmorin valkoinen ja ulkopanelointi harmaa.

Viimeistele allastoimituksesi esimerkiksi Perälautarahdilla alk. 190€ tai  Pro Pation Hiab-palvelulla 450€ (pk-seutu). Hiab-auto nostaa altaan halutulle paikalle tai niin lähelle haluttua paikkaa kuin mahdollista. Tutustu lisää viimeistelymahdollisuuksiin >>.

Ystävänpäivä –tarjous on voimassa 13.2.-19.2. Altaiden toimitus tarkentuu tilauksen yhteydessä. (Ennakkotilatut altaat toimitetaan kootusti samassa kuljetuksessa suomen varastoon). Toimi nyt, soita 09-3154 3050 , laita meiliä info@propatio.fi tai tule käymään myymälässä.

Jacuzzi® on porealtaiden alkuperäinen, legendaarinen pioneeri ja alan johtava valmistaja. Jacuzzin® ainutlaatuinen osaaminen ilmenee altaiden muotoilussa, erinomaisissa hierontaominaisuuksissa sekä teknisessä osaamisessa.
Jacuzzi® J-235 altaassa on suuri jalkatila, jolloin kaikki kylpijät saavat mukavan kylpyhetken. Ulkoporealtaassa on yksi makuupaikka ja viisi istumapaikkaa. Paikkakohtaiset yksilöidyt hierontasuuttimet takaavat tehokkaan hieronnan ja ihanan, rentouttavan kylvyn. Tutustu lisää J-235 –ulkoporealtaaseen >>.

X