Pro Patio – yleistiedote

Viime päivät ovat varmasti monelle olleet hyvin monella tapaa poikkeuksellisia. Haluamme toimia vastuullisesti, ennaltaehkäistä ja viivyttää viruksen leviämistä.

Allashankinta mielessä? Käynnissä olevan muuton ja Korona-tilanteen vuoksi pyydämme teitä varaamaan esittelyajan. Ajan voitte varata oheisin linkin kautta https://www.propatio.fi/varaa-aika-myymalaamme/tai asiakaspalvelustamme. Mikäli tunnette olonne kipeäksi tai epäilette altistuneenne virukselle, jäättehän silloin kotiin. Allashankinnoissa autamme teitä mielellämme myös puhelimen ja sähköpostin välityksellä.

Verkkokauppamme palvelee vuorokauden ympäri ja suosittelemme käyttämään sitä tarvikehankintoihin. Mikäli herää kysymyksiä tarvikkeiden suhteen asiakaspalvelumme auttaa teitä mielellään.

Poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta altaita ja tarvikkeita on saatavilla normaalisti, samoin huolto toimii tällä hetkellä täydellä miehityksellä. Myymälämme palvelee teitä ma-pe klo 10-18 ja la klo 11-15. Asiakaspalvelumme tavoitat: p. 09-3154 3050 tai info@propatio.fi

Seuraamme tiivistii tilannetta ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista.

Pidetään yllä positiivista fiilistä, nyt on aika nauttia auringosta ja poreista! 🙂

X
Chat with us