Pro Patio – yleistiedote

Viime päivät ovat varmasti monelle olleet hyvin monella tapaa poikkeuksellisia. Haluamme toimia vastuullisesti, ennaltaehkäistä ja viivyttää viruksen leviämistä.

Allashankinta mielessä? Käynnissä olevan muuton ja Korona-tilanteen vuoksi pyydämme teitä varaamaan esittelyajan. Ajan voitte varata oheisin linkin kautta https://www.propatio.fi/varaa-aika-myymalaamme/tai asiakaspalvelustamme. Mikäli tunnette olonne kipeäksi tai epäilette altistuneenne virukselle, jäättehän silloin kotiin. Allashankinnoissa autamme teitä mielellämme myös puhelimen ja sähköpostin välityksellä.

Verkkokauppamme palvelee vuorokauden ympäri ja suosittelemme käyttämään sitä tarvikehankintoihin. Mikäli herää kysymyksiä tarvikkeiden suhteen asiakaspalvelumme auttaa teitä mielellään.

Poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta altaita ja tarvikkeita on saatavilla normaalisti, samoin huolto toimii tällä hetkellä täydellä miehityksellä. Myymälämme palvelee teitä ma-pe klo 9.-17. Asiakaspalvelumme tavoitat: p. 09-3154 3050 tai myynti@propatio.fi

Seuraamme tiivistii tilannetta ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista.

Pidetään yllä positiivista fiilistä, nyt on aika nauttia auringosta ja poreista! 🙂

Ota yhteyttä

Enquiry form FI

Yhteystiedot

Vantaa

Kauppakeskus Viisari 1. krs, Martinkyläntie 47, 01720 Vantaa

Myynti09-3154 3050

Emailmyynti@propatio.fiPro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

X