Verkkokauppatiedote

Mikäli olette viimeisen kahden viikon aikana tilanneet verkkokaupastamme ja pakettia ei ole kuulunut, pyydämme teitä olemaan yhteydessä; joko tilauksen yhteydessä valittuun Matkahuollon toimipisteeseen tai suoraan Matkahuollon asiakaspalveluun.

Matkahuollon pakettien lähetysjärjestelmässä on huomattu virhe ja kaikista toimituksista Matkahuolto ei välttämättä ole pystynyt lähettämään noutoilmoitusta asiakkaalle. Paketit ovat lähteneet meiltä aikataulussa ja todennäköisesti ovat jo valitussa noutopaikassa noudettavissa. 

Mikäli olette tilanneet Jacuzzin Uv-lampun, SpaBalancerin System Flushia tai Aqua Excellentin SpaCleneria, on tilauksessa hiukan viivettä. Harmillisesti Koronan –vuoksi emme ole saaneet tuotua maahan kyseisisiä tuotteita sitä tahtia kuin olemme tilanneet. Paketit lähtevät heti matkaan, kun tuotteet saapuvat meille.

Aurinkoa keskiviikkoon!

Ota yhteyttä

Enquiry form FI

Yhteystiedot

Vantaa

Kauppakeskus Viisari 1. krs, Martinkyläntie 47, 01720 Vantaa

Myynti09-3154 3050

Emailmyynti@propatio.fi



Pro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

X