Rekry: B2C MYYJÄ

Rekry: B2C MYYJÄ

 

Oletko myyntiorientoitunut ja kaupannälkäinen tiimipeluri, joka osaa/uskaltaa/haluaa viedä kaupan päätökseen saakka? Tule mukaan Pro Pation huipputiimiin!

Haemme nyt innostunutta, energistä ja palveluhenkistä myyjää, jolla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä yrityksen mukana. Voit olla vasta työurasi alkupuolella oleva tekijäihminen tai kokenut konkari. Kokemusta alalta ei vaadita, me annamme tarvittavan koulutuksen.

Pääset työskentelemään mielenkiintoiselle ja kasvavalle hyvinvointialalle maailmanluokan brändien sekä alan ammattilaisten kanssa. Olet tärkeä osa tiimiämme ja työnkuvasi on monipuolinen.

Kasvavassa yrityksessämme saat paljon vapautta hoitaa asioita omia aivojasi käyttäen, jos ja kun olet valmis ottamaan asioista vastuuta. Rakennamme erinomaista työpaikkaa yhdessä ja haluamme tarjota asiakkaillemme alan parasta palvelua. Tavoitteemme ovat korkealla ja siten myös sinun mahdollisuudet urallasi. Olemme mukana Suomen Great Place to Work®-arvioinneissa (www.greatplacetowork.fi).

Pro Patio Oy on Suomen johtavia ulkoporealtaiden maahantuojia ja myyjiä. Olemme yrityksemme yli kymmenvuotiaan historian aikana toimittaneet ulkoporealtaita niin yksityishenkilöille kuin julkisiin kohteisiin. Maahantuomamme brändit ovat tunnettuja erityisesti korkeasta laadustaan. Edustamme Suomessa yksinoikeudella mm. Jacuzzia®, sisä- ja ulkoporealtaiden ehdotonta kuningasta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaista suullista ja kirjallista kommunikointikykyä ja MS Office ohjelmistojen hyvää hallintaa sekä sujuvaa tietokoneen käyttötaitoa. Kielitaitona englanti on edellytys ja ruotsi on iso plus. Toivomme sinun omaavan soveltuvan kaupallisen koulutuksen sekä kokemusta myyntityöstä ja/tai kaupan alalta. Kaikkein tärkein kuitenkin on oikea asenne, halu oppia uutta ja jatkuvasti kehittää itseään.

Toimitilamme sijaitsevat Vantaan Petikossa, jossa meillä on alan edustavin myymälä, toimisto sekä varasto. Maaliskuusta lokakuulle ovat meille vuoden kiireisintä aikaa, jolloin liike on auki arkisin klo 10-18 välillä ja lauantaisin klo 10-15. Sesongin ulkopuolella liike on lauantaisin kiinni.

Lisätiedot: Henri Savolainen, 040-727 6737, henri@propatio.fi, www.propatio.fi

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:n osoitteeseen anton@propatio.fi 6. marraskuuta 2020 mennessä.

X