Huollon vinkit altaan hoitamiseen

Mukavaa alkanutta

vuotta 2021!

Nyt kun vuosi on vaihtunut, on hyvä aika muistutella altaan huoltotoimenpiteistä, joita varsinkin koulutetut ja osaavat huoltoasentajamme arvostavat. Poreista nauttiminen käy mukavammin hyvin huolletussa altaassa.

Lue huoltoasentajan antamat vinkit altaan puhtaanapidosta:

  • Aloitetaan perusteiden muistutuksella. Allas pitää hoitaa viikoittain vedenhoitoaineella sekä kloori- tai bromitableteilla. Veden hoitoaineeksi sopii hyvin meidän Aqua Excellent, ja kloori– ja bromitabletteja löytyy myös omasta mallistostamme.
  • Suodatin suositellaan huuhtelemaan 2–4 viikon välein. Kovemmassa käytössä kannattaa jopa kerran viikossa! Suodatin pestään kerran kuussa sille tarkoitetulla aineella, kuten FilterCleanilla tai Filter Netsillä.
  • PH-arvoja on hyvä muistaa tarkastaa säännöllisesti, kerran kuussa. Jopa uuden vedenvaihdon jälkeen, jotta hoitoaine pääsee toimimaan vedessä oikein.
  • Jos sekä alkylaatti-, että PH-arvo ovat matalia, ei ongelman poistamiseksi riitä pelkkä PH:n nosto.
  • Akryylin ja kannen pesuun voi käyttää Citrus Cleaneriä.

Vaahtoaminen tai samea vesi voi viitata epäpuhtaaseen veteen. Jos vesi ei puhdistu normaalein konstein, ota yhteyttä meihin!

 

X