Lohjan Asuntomessujen tunnelmaa – Kerta Jacuzzissa sinetöi ostopäätöksen

       

Asuntomessut järjestetään vuonna 2021 Lohjalla, Lohjanjärven rannalla. Pro Patio tekee tänä vuonna yhteistyötä alueelle rakentavan perheen kanssa, johon kuuluvat vanhempien Jennin ja Janin lisäksi kaksi lasta ja koira Bono.

Jan ja Jenni kertovat, että he ihastuivat erityisesti Lohjanjärveen alueena, joten uuden kodin sijainti oli helppo päättää – rakennamme uudelle asuntomessualueelle! Perhe arvostaa arjen pieniä luksushetkiä, joten ulkoporeallas oli listalla heti alusta alkaen.

Ennen altaan hankintaa, kävimme muutamissa eri paikoissa tutustumassa altaisiin. Iloksemme huomasimme, että Pro Patiolla on mahdollisuus koekylpeä allas ennen ostopäätöstä, joten pakkasimme simmarit mukaan ja lähdimme koekylpyyn! Tämä helpotti päätöksen tekoa huomattavasti, koska pystyimme kokeilemaan miten allas sopii omaan pituuteen. Lisäksi on tärkeää, että allas on oikeasti mukava istua! – Perheen isä Jan ja äiti Jenni tiivistävät hyvin pelanneen altaan valintaprosessin.

Kerta Jacuzzissa sinetöi ostopäätöksen

Jan kertoo, että koeistumisen jälkeen päätöksen tekeminen oli helppoa – päädyimme valitsemaan Pro Pation laadukkaan Jacuzzi® J-385-ulkoporealtaan, joka täyttää meidän perheen kriteerit ulkonäön ja altaan toimintojen osalta.  Ostopäätöstä tuki Pro Patiolta saamamme nopeat vastaukset kaikkiin mieleen tulleisiin kysymyksiin.

Allas paikoilleen sujuvasti

Perhe jännitti miten altaan toimitus onnistuu tiukkaan paikkaan, koska nosturilla ei ollut mahdollisuutta nostaa sitä suoraan paikoilleen. Pro Patiolla ei jäänyt tässäkään tilanteessa kuitenkaan peukalo keskelle kämmentä, vaan allas saatiin hoidettua paikoilleen miesvoimin kantamalla. ”Upeaa toimintaa ammattilaisilta!” Jan toteaa.

Välimeren tunnelmaa – marmorikiveä ja ledivaloja!

Perhe kertoo satsanneensa paljon terassialueeseen rakentamalla sinne välimerellistä tunnelmaa marmorilaatoilla ja ledivaloilla. Tunnelman viimeistelee Lohjanjärven upea auringonlasku. ”Uskomme, että tulemme viettämään unohtumattomia hetkiä altaassa niin perheemme kuin ystäviemme kanssa.” Jan toteaa lopuksi.

X