Q-Sarja

 • Hinta alk. 1.950 €
 • Kuukausierissä 54 €

Q-sarjan lämpöpumput erinomaisella hyötysuhteella. Q-sarjan alentaa lämmityskustannuksia 70-80% riippuen ulkolämpötilasta ja altaan halutusta lämpötilasta. Kestävä kotelo, harmaaksi maalattua terästä jossa vaakasuuntainen puhallus. Wifi -etäohjaus (iPhone / Android), jonka avulla lämpöpumpun säätö on helppoa ja vaivatonta. Titaani lämmönvaihdin kestää sekä klooria sekä suolavettä. Integroitu virtausvahti takaa varman käytön. Malli Q30 on saatavana sekä 1-vaiheisena ja 3-vaiheisena.

Hinnasto (hinnat sis. rahti):
Q12, lämmityskapasiteetti 10-20m³, 1 950€
Q15, lämmityskapasiteetti 15-35m³, 2 350€
Q20, lämmityskapasiteetti 30-45m³, 2 650€
Q30, lämmityskapasiteetti 45-70m³, 3 350€

Kysy tarjous

Q-sarja

 • 3 vuoden materiaalitakuu
 • 5 vuoden kompressoritakuu
 • Mukana talvipeite ja asennustarvikkeet
 • Helppo asentaa

HAKU

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Hyvä ja asiantunteva palvelu. Erinomainen hinta-laatusuhde. Luotettava yritys.

Outi Penttinen
Asiakkaamme
Allas koekäytetty ja täytyy todeta, että valinta oli oikea. Hieronnat tosi tehokkaat ja allas on tilava isoillekin ihmisille, syvyys todella hyvä. 5h lilluttiin ja mukavan säväyksen antaa kun käy välillä uima-altaassa jossa on ”vain” 19,5 asteinen vesi. Kyllä Robinsson oli vertailluista vaihtoehdoista selkeä voittaja, jos vähänkään haluaa tehoa hierontaan. Koekylvin kilpailijan kaksi allasta ja ei siellä sellaista myllytystä saanut kuin Welliksen altaassa. Hierontateho oli meidän tärkein kriteeri. Myös koneiston hiljaisuus yllätti meidät. Kaikin puolin olemme tosi tyytyväisiä ja toivotaan, että näin jatkuukin.  Myyjämme Jennan asiakaspalvelu miellytti meitä erityisesti. Jos joku miinus pitää kaivaa, niin se tulee käyttöohjeista/telineen kasausohjeesta.
Perhe Toivanen
Asiakkaamme

Todella hyvä ja asiantunteva palvelu, täällä todella välittyy asiakkaasta välittämisen henki. Erityiskiitokset vielä Antille upeasti hoidetuista allaskaupoista, nyt odotellaan ensikylpyjä.

Mikko Junkkari
Asiakkaamme

Ota yhteyttä

Pro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

Yhteystiedot

OSOITE

Petikontie 20, 01720 Vantaa

MYYNTI & HUOLTO

  Takaamme 100% yksityisyydensuojan. Tietoja ei anneta kolmansille osapuolille.

  Syötä tämä teksti alla olevaan tekstikenttään: captcha

  X