X-Sarja

 • Hinta alk. 2.950 €
 • Kuukausierissä 79 €

Eco-Smart lämpöpumppu Inverter-tekniikalla takaa maksimaalisen lämmöntuoton ja energian säästön.  X-sarjan alentaa lämmityskustannuksia 75-85% riippuen ulkolämpötilasta ja altaan halutusta lämpötilasta. Nopeussäädetty kompressori ja puhallinmoottori takaavat entistä hiljaisemman ja taloudellisemman lämmöntuoton. Smart-tila tarjoaa maksimaalisen lämmöntuoton ja energiansäästön. Lämpöpumpun kestävä teräskotelo on harmaaksi maalattua. X-sarjan lämpöpumpuissa on Wifi -etäohjaus (iPhone / Android). Harjaton tuulettimen moottori vähentää melua sekä energiankulutusta. Titaaninen lämmönvaihdin kestää sekä klooria, että suolavettä.

Hinnasto (hinnat sis. rahti):
X15, lämmityskapasiteetti 20-45m³, 2 950€
X20, lämmityskapasiteetti 35-55m³, 3 350€
X30, lämmityskapasiteetti 50-75m³, 4 559€
X30-3P, lämmityskapasiteetti 50-75m³, 4 850€
X40, lämmityskapasiteetti 70-90m³, 5 350€
X40-3P, lämmityskapasiteetti 70-90m³, 5 750€
X60, lämmityskapasiteetti 85-120m³, 6 750€
X60-3P, lämmityskapasiteetti 85-120m³, 7 150€

Kysy tarjous

X-sarja

 • 3 vuoden materiaalitakuu
 • 5 vuoden kompressoritakuu
 • Mukana talvisuojus ja asennustarvikkeet
 • Helppo asentaa

HAKU

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Allas koekäytetty ja täytyy todeta, että valinta oli oikea. Hieronnat tosi tehokkaat ja allas on tilava isoillekin ihmisille, syvyys todella hyvä. 5h lilluttiin ja mukavan säväyksen antaa kun käy välillä uima-altaassa jossa on ”vain” 19,5 asteinen vesi. Kyllä Robinsson oli vertailluista vaihtoehdoista selkeä voittaja, jos vähänkään haluaa tehoa hierontaan. Koekylvin kilpailijan kaksi allasta ja ei siellä sellaista myllytystä saanut kuin Welliksen altaassa. Hierontateho oli meidän tärkein kriteeri. Myös koneiston hiljaisuus yllätti meidät. Kaikin puolin olemme tosi tyytyväisiä ja toivotaan, että näin jatkuukin.  Myyjämme Jennan asiakaspalvelu miellytti meitä erityisesti. Jos joku miinus pitää kaivaa, niin se tulee käyttöohjeista/telineen kasausohjeesta.
Perhe Toivanen
Asiakkaamme

Yhteistyömme Pro Pation kanssa on toiminut saumattomasti jo seitsemän tuotantokauden ajan Big Brother-ohjelmassamme. Ulkoporeallas on ollut yksi ohjelman tapahtumien keskipisteistä. Koko tuotantotiimimme on iloinen saadessaan toimia luotettavan toimijan kanssa.

Mikko Räisänen
Big Brother-tuottaja

Todella laadukkaita, hinta ja laatu kohtaa!
Tämmöinen pitää olla joka pihassa.

Jarmo Hassinen
Asiakkaamme

Ota yhteyttä

Pro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

Yhteystiedot

OSOITE

Petikontie 20, 01720 Vantaa

MYYNTI & HUOLTO

  Takaamme 100% yksityisyydensuojan. Tietoja ei anneta kolmansille osapuolille.

  Syötä tämä teksti alla olevaan tekstikenttään: captcha

  X