Avoimet työpaikat

Pro Patio Oy on perustettu vuonna 2004. Olemme kasvaneet kovaa vauhtia Suomen suurimmaksi ulkoporealtaiden maahantuojaksi ja jälleenmyyjäksi. Vuonna 2020 uudistettu ulkoporeallasmyymälämme sijaitsee Vantaan Petikossa.


Huipputyyppi haussa! Osa-aikainen markkinointivastaava

Hei sinä markkinoinnista kiinnostunut moniosaaja. Voit olla vasta työurasi alussa oleva opiskelija, aloittelija tai jo kokenut tekijä.

Vastaat markkinoinnin sisällön tuottamisesta kuvien, videoiden ja tekstien muodossa ja teet yhteistyötä markkinointipalveluita tuottavien kumppaneiden kanssa. Suunnittelet myynnin kanssa markkinointikampanjoita ja vastaat verkkosivujemme sekä verkkokaupan päivittämisestä. Vastuullasi on myös yrityksen eri sosiaalisen median kanavien päivittäminen ja seuranta.

Eduksi katsomme innostavan ja energisen asiakaspalveluasenteen.

Katso tarkemmat infot täältä

Mikäli mielenkiintosi heräsi hae tehtävää heti, laita hakemus ja cv sähköpostiin tytti@propatio.fi


B2C MYYJÄ

Oletko myyntiorientoitunut ja kaupannälkäinen tiimipeluri, joka osaa/uskaltaa/haluaa viedä kaupan päätökseen saakka? Tule mukaan Pro Pation huipputiimiin!

Haemme nyt innostunutta, energistä ja palveluhenkistä myyjää, jolla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä yrityksen mukana. Voit olla vasta työurasi alkupuolella oleva tekijäihminen tai kokenut konkari. Kokemusta alalta ei vaadita, me annamme tarvittavan koulutuksen.

Pääset työskentelemään mielenkiintoiselle ja kasvavalle hyvinvointialalle maailmanluokan brändien sekä alan ammattilaisten kanssa. Olet tärkeä osa tiimiämme ja työnkuvasi on monipuolinen.

Katso tarkemmat infot täältä

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:n osoitteeseen anton@propatio.fi 6. marraskuuta 2020 mennessä.


Tiimissämme pääset edustamaan alan arvostettuja brändejä ja mielenkiintoisia tuotteita. Saat myös  aitiopaikan kasvavan yrityksen pelikentältä. Etsimme jatkuvasti joukkoomme reippaita huipputyyppejä, lähetä CV sekä avoin hakemus info@propatio.fi.

 

Ota yhteyttä

Pro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Myymälässämme on näytillä lähes 30 poreallasta, kylpytynnyreitä ja uima-altaita.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

Yhteystiedot

OSOITE

Petikontie 20, 01720 Vantaa

MYYNTI & HUOLTO

    Takaamme 100% yksityisyydensuojan. Tietoja ei anneta kolmansille osapuolille.

    Syötä tämä teksti alla olevaan tekstikenttään: captcha

    X