Huolto- & tarvikepalvelu

Pro Patio Huolto

HUOM. Huoltomme priorisoi ensimmäisenä jonoon meiltä ostetut altaat. Huollamme tilanteen niin salliessa muitakin altaita, mutta reunaehtoina on, että altaan täytyy toimia Balboan tekniikalla.

Pystyäksemme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin, sesongin aikana huollamme ainoastaan meidän toimittamia altaita. Mikäli huoltoasiasi koskee muita allasmerkkejä, otathan yhteyttä lokakuussa.

Jos asianne koskee toimittamamme altaan huoltopyyntöä, yhteydenotot vain sähköpostitse (huolto@propatio.fi). Palvelun nopeuttamiseksi ja sujuvoittamiseksi pyydämme lähettämään kaikki seuraavat tiedot.

– Allasvalmistaja
– Allasmalli
– Ostopaikka- ja päivämäärä
– Sarjanumero (löytyy altaan ulkoverhoilusta tai huoltoluukun takaa, altaan runkopalkista)
– Kuva altaasta ja asennuspaikasta
– Vikakuvaus mahdollisimman tarkasti
– Yhteystiedot

 Sähköpostit käsittelemme saapumisjärjestyksessä.  Olemme yhteydessä mahdollisimman pian!


Huoltohinnasto

Huoltotyö: 109€ / H

Kilometrikorvaus: 1€/km + ajotuntiveloitus 39€/H


Nopeuta altaasi huoltoa, korjaa pikkuviat itse ja hyödy! Lue lisää >>


Ulkoporealtaan määräaikaishuolto Uudellamaalla. Määräaikashuolto –paketilla tarkistat helposti vaikka vuosittain altaan nykykunnon. Määräaikashuololla varmistat huolettomat kylvyt. Tilaa määräaikaishuolto verkkokaupasta >>


Huollamme kaikki toimittamamme altaat takuuaikana ja luonnollisesti myös takuuajan jälkeen. Huollamme altaasi, sijaitsee se sitten tunturissa, maakunnassa tai pääkaupunkiseudulla. Huoltopalvelumme toimii maanlaajuisesti Vantaalta käsin. Tämän lisäksi meillä on eri puolella Suomea paikallisia yhteistyökumppaneita. Pro Patio huoltaa porealtaat asiantuntevasti ja ammattitaitoisesti.


Meiltä saat suodattimet, hoitoaineet ja tarvikkeet kaikille allasmerkeille ja -malleille. Valikoiman löydät myymälästämme >> ja alan suurimmasta verkkokaupastamme >>.

Huollon tavoitat arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Huollon yhteystiedot:
huolto(at)propatio.fi
Tarvikkeet ja hoitoaineet:
info(at)propatio.fi

 

Ota yhteyttä

Pro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

Yhteystiedot

OSOITE

Petikontie 20, 01720 Vantaa

MYYNTI & HUOLTO

    Takaamme 100% yksityisyydensuojan. Tietoja ei anneta kolmansille osapuolille.

    Syötä tämä teksti alla olevaan tekstikenttään: captcha

    X