Käytetyt / mallistosta poistuvat

Tältä sivulta löydät erikoishintaiset altaamme. Myös näihin altaisiin saatavilla 40 kuukauden rahoitus, jossa osamaksukorko on 0% (tilinhoitopalkkio 5e/kk). Kysy lisää asiakaspalvelustamme!


Jacuzzi® J-235, messuallas! Kesän messuilla näytillä ja vesissä ollut ulkoporeallas nyt uloskanto -hintaan; 7 990€ (norm. 10 990€) 

Jacuzzi® J-235 -ulkoporeamme on keskikokoinen ulkoporeallas, joka soveltuu jopa kuudelle kylpijälle. Tässä ulkoporealtaassa on yksi makuupaikka ja viisi istumapaikkaa. Paikkakohtaiset yksilöidyt hierontasuuttimet takaavat tehokkaan hieronnan ja ihanan, rentouttavan kylvyn. Altaan reilut jalkatilat mahdollistavat nautinnollisen kylpykokemuksen suurellekin porukalle.

Tutustu lisää >>


JACUZZI® J-495 myymälän esittelykappale 19 900€ (norm. 25 990€) marmorin valkoinen sisäväri & ruskea ulkopaneeli, täysi takuu!

Kysy lisää asiakaspalvelusta.

Jacuzzi® J-495 on Jacuzzin® suurin luksusulkoporeallas, johon mahtuu jopa yhdeksän henkilöä rentouttavaan kylpyyn. Jokaiselle kylpijälle tilavat istuimet ja yksilöidyt hieronnat sekä altaan ergonominen ja kaunis muotoilu pitävät yhdessä huolen, että kylpijät viihtyvät ja rentoutuvat altaassa pitkään.

Tutustu lisää >>


JACUZZI®  START!70 –SUIHKUKAAPPI

Start!70 –suihkukaappi on sinulle, jos etsit tilaa säästävää ratkaisua. Suihkukaappi on taattua Jacuzzi® –laatua. Sen ajaton ja tyylikäs ulkomuoto viimeistelee pienenkin kylpyhuoneen. Suihkukaapissa on 30 cm halkaisijalla varusteltu sadesuihku sekä tavallinen käsisuihku.

Suihkukaapin leveys on 120 cm ja syvyys 70 cm, korkeutta löytyy 205 cm. Suihkukaappi tulee asentaa nurkkaan.

Kysy lisää ja viimeistele kylpyhuoneesi nyt huippuhintaan!

Hinta: 3.200 € norm. 6.590€


KÄYTETTYJÄ ALTAITA

Kysy lisää altaista info@propatio.fi

Kaikki altaat on koekäytetty ja testattu, desinfioitu sekä suodattimet uusittu. Altaan hintaan sisältyy lämpökansi.

Tällä hetkellä varastossamme ei ole käytettyjä altaita.

Ota yhteyttä

Pro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Myymälässämme on näytillä lähes 30 poreallasta, kylpytynnyreitä ja uima-altaita.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

Yhteystiedot

OSOITE

Laastikuja 1, F1-01720 Vantaa, Petikko

MYYNTI & HUOLTO

Takaamme 100% yksityisyydensuojan. Tietoja ei anneta kolmansille osapuolille.

X