Leasing rahoitus yrityksille

Ulkoporeallas houkuttelee asiakkaita ja kasvattaa kohteesi kysyntää

Miten ulkoporealtaan leasingrahoitus toimii? Leasingrahoitus on yrityksille suunnattua ulkoporealtaan pitkäaikaista vuokrausta ennalta sovitulla vuokralla ja vuokra-ajalla. Ulkoporealtaan leasingrahoitus mahdollistaa yrityksellesi ulkoporealtaan käytön tai vuokrauksen ilman suurta kertainvestointia ja riskinottoa.

Ulkoporeallas vakuutena

Ulkoporeallas toimii rahoituksen vakuutena eikä muita vakuuksia välttämättä tarvita. Vuokrahinnat ovat kiinteitä ja vuokra-aika sovitaan asiakkaan toiveiden mukaan. Vuokra-aika voi olla korkeintaan viisi vuotta.

Helppo ja nopea leasingrahoitus

Yritysasiakas voi valita Pro Pation laajasta ulkoporeallasvalikoimasta tarpeisiinsa sopivan ulkoporealtaan. Ota meihin yhteyttä tai tule käymään Vantaan myymälässämme >> leasingsopimuksen solmimista varten. Päätös leasingrahoituksesta saapuu nopeasti ja ulkoporeallas lähtee toimitukseen asiakkaalle.

Vaihtoehdot leasingrahoituksen jälkeen

Rahoitusaika räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaiseksi. Vuokrakauden päättyessä asiakas voi halutessaan lunastaa ulkoporealtaan 12 % jäännösarvolla. Asiakas voi myös vaihtaa ulkoporealtaan uuteen tai päättää sopimuksen.

Esimerkki ulkoporealtaasta leasing-rahoituksella

Esimerkki ulkoporealtaan hinta 8.500€

60 kuukauden leasingsopimus 163€ / kk + tilinavauspalkkio

36 kuukauden leasingsopimus 255€ / kk + tilinavauspalkkio

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%.

Kaipaako kohteesi ylellisen rentoutumisen mahdollisuutta? Houkuttele varauskalenteri täyteen ulkoporealtaan avulla. Kysy meiltä lisää leasingrahoituksen vaihtoehdoista.

Ota yhteyttä

Pro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Myymälässämme on näytillä lähes 30 poreallasta, kylpytynnyreitä ja uima-altaita.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

Yhteystiedot

OSOITE

Petikontie 20, 01720 Vantaa

MYYNTI & HUOLTO

    Takaamme 100% yksityisyydensuojan. Tietoja ei anneta kolmansille osapuolille.

    Syötä tämä teksti alla olevaan tekstikenttään: captcha

    X