Myymälä

Tervetuloa allasmyymälään Vantaan Petikkoon!

Myymälän aukioloajat:
Ma-Pe 10–17
Muina aikoina sopimuksen mukaan

Petikontie 20, 01720 Vantaa

Tänä poikkeusaikana emme kättele asiakkaita,  pidämme turvavälit ja huolehdimme pintojen ylimääräisestä desinfioinnista. Toivottavasti näemme juuri sinut pian.

Myymälä: 09-3154 3050 | info(at)propatio.fi | Henkilökunta

Myymälässämme on altaiden lisäksi myynnissä laaja valikoima allastarvikkeita ja altaiden hoito-aineita. Voit tilata allastarvikkeet myös alan suurimmasta verkkokaupasta, tervetuloa ostoksille >>.

Myymälässämme on esillä valikoima ulko- ja sisäporealtaita & kylpytynnyreitä. Nappaa uima-asu mukaan ja pulahda ulkoporealtaaseen. Soita asiakaspalveluun 09-3154 3050 ja varaa ulkoporealtaiden testiaika!

Tuomme maahan vain tunnettuja ja korkealaatuisia tuotteita. Edustamme legendaarista Jacuzzia®, sisä- ja ulkoporeammeiden ehdotonta kuningasta sekä Euroopan suurimman valmistajan, Welliksen, tuotteita. Lisäksi valikoimastamme löytyvät Luxe Pools -uima-altaat ja Skargards-kylpytynnyrit.

Myymälässä nyt myös ylelliset ja ihanan pehmeät Luin Living-kylpytekstiilit. Valikoimasta löytyy mm. kylpypyyhkeet ja -takit, tossut, hiuspyyhkeet, spa-mekot naisille sekä ponchopyyhkeet.

Käytössä olevat maksutavat:

Ota yhteyttä

Pro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Myymälässämme on näytillä lähes 30 poreallasta, kylpytynnyreitä ja uima-altaita.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

Yhteystiedot

OSOITE

Petikontie 20, 01720 Vantaa

MYYNTI & HUOLTO

    Takaamme 100% yksityisyydensuojan. Tietoja ei anneta kolmansille osapuolille.

    Syötä tämä teksti alla olevaan tekstikenttään: captcha

    X