Myymälä

Tervetuloa tutustumaan maan laajimpaan allasvalikoimaan Vantaan Petikkoon!

Myymälän aukioloajat:
Ma-Pe 10–18
La 10–15

Laastikuja 1, 01720 Vantaa

Myymälä: 010 3210 330 | info(at)propatio.fi | Henkilökunta

Myymälässämme on altaiden lisäksi myynnissä laaja valikoima allastarvikkeita ja altaiden hoito-aineita. Voit tilata allastarvikkeet myös alan suurimmasta verkkokaupasta, tervetuloa ostoksille >>.

Yli 700 neliön myymälässämme on esillä runsas valikoima ulko- ja sisäporealtaita, kylpytynnyreitä sekä uima-allas. Nappaa uima-asu mukaan ja pulahda ulkoporealtaaseen. Soita asiakaspalveluun 010 3210 330  ja varaa ulkoporealtaiden testiaika!

Tuomme maahan vain tunnettuja ja korkealaatuisia tuotteita. Edustamme legendaarista Jacuzzia®, sisä- ja ulkoporeammeiden ehdotonta kuningasta sekä Euroopan suurimman valmistajan, Welliksen, tuotteita. Lisäksi valikoimastamme löytyvät edullisemmat Poreisiin-malliston altaat sekä Luxe Pools -uima-altaat ja Skargards-kylpytynnyrit.

Myymälässä nyt myös ylelliset ja ihanan pehmeät Luin Living-kylpytekstiilit. Valikoimasta löytyy mm. kylpypyyhkeet ja -takit, tossut, hiuspyyhkeet, spa-mekot naisille sekä ponchopyyhkeet.

Käytössä olevat maksutavat:

Ota yhteyttä

Pro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Myymälässämme on näytillä lähes 30 poreallasta, kylpytynnyreitä ja uima-altaita.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

Yhteystiedot

OSOITE

Laastikuja 1, F1-01720 Vantaa, Petikko

MYYNTI
HUOLTO

Turvallisuustarkistus: Klikkaathan ruutua, jotta varmistamme sinun olevan todellinen käyttäjä.

Takaamme 100% yksityisyydensuojan. Tietoja ei anneta kolmansille osapuolille.