Palautteita

Kannustamme asiakkaitamme antamaan palautetta. Se on meille arvokasta, oli kyse sitten kehuista tai kehitysehdotuksista.

”Kiitos asiantuntevasta palvelusta. Ulkoporeallas on toiminut kuin hirvi! Näin aamutyöläisenä ennen iltapuulle menoa kylpy tekee terää, sillä saan unen päästä kiinni paremmin kuin hyvin. Kiitokset vielä makiasti!”
* Janne Kataja, juontaja & viihdyttäjä

”Yhteistyömme Pro Pation kanssa on toiminut saumattomasti jo seitsemän tuotantokauden ajan Big Brother-ohjelmassamme. Ulkoporeallas on ollut yksi ohjelman tapahtumien keskipisteistä. Koko tuotantotiimimme on iloinen saadessaan toimia luotettavan toimijan kanssa.”
* Mikko Räisänen, Big Brother-tuottaja

”Meillä kolme tilavaa ulkoporeallasta ovat jo vuosia viihdyttäneet asiakkaitamme kovimpinakin pakkasina. Altaat ovat toimineet hyvin, vaikka pakkasta on parhaimmillaan ollut öisin jopa lähes 40 astetta. Usean asiakasporukkamme kohokohta on ollut kylpeä taivasalla kuumassa ulkoporealtaassa. Yhteistyö Pro Pation kanssa on sujunut erinomaisesti.”
* Jouni Karjalainen, työnjohtaja Ruka Safaris Oy

”Allas koekäytetty ja täytyy todeta, että valinta oli oikea. Hieronnat tosi tehokkaat ja allas on tilava isoillekin ihmisille, syvyys todella hyvä. 5h lilluttiin ja mukavan säväyksen antaa kun käy välillä uima-altaassa jossa on ”vain” 19,5 asteinen vesi. Kyllä Robinsson oli vertailluista vaihtoehdoista selkeä voittaja, jos vähänkään haluaa tehoa hierontaan. Koekylvin kilpailijan kaksi allasta ja ei siellä sellaista myllytystä saanut kuin Welliksen altaassa. Hierontateho oli meidän tärkein kriteeri. Myös koneiston hiljaisuus yllätti meidät. Kaikin puolin olemme tosi tyytyväisiä ja toivotaan, että näin jatkuukin.  Myyjämme Jennan asiakaspalvelu miellytti meitä erityisesti. Jos joku miinus pitää kaivaa, niin se tulee käyttöohjeista/telineen kasausohjeesta.”
* Perhe Toivanen

Todella hyvin palveleva ja asiakasta kuunteleva yritys. Kiitos Jennalle! Päädyimme keskustelujen jälkeen Jacuzzi-altaaseen, joka on nyt toiminut jo puolitoista vuotta moitteettomasti.
* Heikki Vahtera

”Kiitoksia hyvin hoidetusta ulkoporealtaan asennuksesta ja sen organisoinnista. Meidän pihaan ei rekka mahtunut, mutta työntekijänne hoitivat altaan käsinasennuksen ripeästi ja ammattitaitoisesti. Palvelu oli muutenkin näillä kavereilla kohdallaan. He ovat kehunsa ansainneet. Olen jo suositellut teidän firmaanne muillekin, jotka suunnittelevat altaan hankkimista. Ulkoporeallas on ollut kovassa käytössä ja monta rentouttavaa hetkeä olemme jo kokeneet.
Kiitoksia koko perheen puolesta!”

Nyt on allas ollut käytössä lähes kaksi ja täytyy rehellisesti sanoa, että hieno peli on! On se vaan upeaa istua iltaisin pimeässä ja vähän rauhottua päivän päätteeksi – ja nauttia lämpöisestä vedestä. Vesihieronnan tehot ovat hyvät valitsemassani Welliksen Palermo Deluxessa. Olen tyytyväinen. En tiedä millaiset hieronnat voisivat olla parhaassa mahdollisessa ulkoporealtaassa (mikä se ikinä sitten onkaan), mutta valitsemani altaan hieronnat ovat huomattavasti voimakkaammat kuin *********-altaassa joka oli toinen vaihtoehtoni ennen ostopäätöstä. Tyytyväinen olen, kun päädyin Wellikseen. Kokonaisuuteen olen enemmän kuin tyytyväinen.”

”Kiitos, loppu hyvin, kaikki hyvin. Arvostan toiminnassanne nopeaa reagointia ongelmatilanteisiin. Niiltä ei aina voi välttyä. Tämä oli itseasiassa pääsyy siihen, että ostin tämän toisenkin altaan teiltä.”

”Ulkoporealtaamme on palvellut oikein hyvin. Käyttö on yksinkertaista ja helppoa. Veden puhtaana pitäminen Aqua Kristal-aineilla on todella vaivatonta.””

”Monesta eri lähteestä kuultu palaute teidän asiakaspalvelustanne ratkaisi tilauksen eduksenne jo etukäteen”.

”Tänä kesänä olemme olleet poreissa omin, suvun ja ystäviemme voimin. Ulkoporeallas on ollut käytössä välillä lähes päivittäin. Vesi on pysynyt täytön jälkeen puhtaana ja allas on toiminut moitteetta! Olemme olleet todella tyytyväisiä. Ja poreilut jatkuu, tänäänkin meitä odottaa lämmin allas mökillä! Iso kiitos!”

”Meidän ulkoporealtaamme toimii erinomaisesti. Naapurimme oli myös tarkoitus ostaa teiltä allas, mutta he päätyivätkin”kiina-altaaseen”. Heidän altaansa oli kaksi viikkoa käytössä, kunnes eristämättömät putket jäätyivät. Nyt naapureitamme harmittaa. Kiitos meidän perheen puolesta toimivasta allasratkaisusta!”

”Edelleen näin kolmen vuoden käytön jälkeen polskimme altaassa päivittäin. Ei ensimmäistäkään ongelmaa, upeeta!”

”Kiitos hyvästä palvelusta altaan hankkimiseen liittyen! Ulkoporeallas on mahtava! Tällainen pitäisi olla jokaisella takapihalla! Olemme lilluneet poreissa joka ilta jo viikon ajan, ja tykänneet ihan mielettömästi. Poreissa on potkua, ja altaassa saa mukavat selkähieronnat. Uskon, että Jacuzzi tulee olemaan meidän perheen käytössä aika aktiivisesti jatkossakin.”

”Sain puhelimitse nopeasti vastauksen mieltä askarruttaneeseen kysymykseen altaan käytöstä. Ei siinä mitään ihmeellistä sinänsä, mutta soitin asiakaspalveluun pitkänäperjantaina varttia vaille yhdeksän illalla!”

”Lämmin kesä on onnellisesti takanapäin. Täytyy myöntää, että ulkoporeallas oli ehdottomasti yksi elämäni parhaimmista hankinnoista. Kuumana kesäpäivänä oli ihana päästä vähintään kerran päivässä istumaan rentouttaviin poreisiin. Ja vaikka sää jo viilentyikin, niin päivittäiset istunnot poreissa jatkuvat.”

”Olemme olleet todella tyytyväisiä porealtaaseemme. Vaikka tuossa vieressä on järvi,niin silti olemme lähes päivittäin ulkoporealtaassame köllötelleet. Altaan vesi on pysynyt todella kirkkaana ja hyvänä. Onnittelut ja kiitokset teille mahtavasta allaskaupasta!

”Kiitoksia teille jälleen kerran. Kanssanne on miellyttävää asioda kun tietää, että voi soittaa aina kun tarve vaatii (jopa keskellä yötä ).”

”Haluan kiittää sinua erinomaisesta palvelustasi ja vaivannäöstäsi asiakkaasi eteen. Asenteellasi ei ole ihme, että kauppa käy!”

” Olemme istuneet poreissa jo monta kertaa! Todella sopivan kokoinen allas meille ja ihanat poreet! Olemme tyytyväisiä, ja niin ovat olleet meidän vieraammekin!”

”Kiitos Kimmo, saat asiakaspalvelusta 10+. Oli ilo asioida kanssasi!”

”Olemme olleet ulkoporealtaaseemme erittäin tyytyväisiä! Olipa eilenkin upeaa istua -19 asteen pakkasessa, huopaiset saunamyssyt päässä. Nautimme yhdessä höyryävissä poreissa ja katselimme tähtitaivasta. Porealtaan vaihtuva valaistus loi hetkeen kauniin ja epätodellisen tunnelman. Myös vieraamme ihastuivat ulkoporealtaaseen, sekä lapset että aikuiset. Ensimmäisen ulkoporeallaskylvyn jälkeen myös miniämme haaveet uima-altaasta muuttuivat unelmaksi ulkoporealtaasta.”

”Altaassa on kaikki toiminut moitteettomasti. Vesi on pysynyt täysin kirkkaana. Vierastimme aluksi helmenvalkeaa altaan väriä, koska pelkäsimme sen likaantuvan. Positiivinen yllätys on ollut, että kaunis helmenvalkea altaamme on pinnoiltaan yhä uutta vastaavassa kunnossa. Toisin kuin perinteisessä kylpyammeessa, ei tässä myöskään reunat likaannu tahmaisiksi. Olemme ohjelmoineet suodatuksen niin, että allas puhdistuu kahdesti päivässä – ja allas on pysynyt hienosti puhtaana.”

”Toimitus sujui hiukan liiankin hyvin… altaan lopulliselle paikalle nostokin hoitui heti parin tunnin kuluttua kuljetuksesta. Olisihan sen pitänyt sentään pari päivää olla portinpielessä, jotta kaikki naapurit olisivat varmasti nähneet uuden porealtaamme.”

Katso kartasta, kuinka laajalle alueelle olemme toimittaneet altaitamme. ALLASKARTTA

Ota yhteyttä

Pro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Myymälässämme on näytillä lähes 30 poreallasta, kylpytynnyreitä ja uima-altaita.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

Yhteystiedot

OSOITE

Petikontie 20, 01720 Vantaa

MYYNTI & HUOLTO

    Takaamme 100% yksityisyydensuojan. Tietoja ei anneta kolmansille osapuolille.

    Syötä tämä teksti alla olevaan tekstikenttään: captcha

    X