Uima-altaat

 

Pulahda omaan uima-altaaseen juuri silloin kun haluat. Uima-allas antaa sinulle mahdollisuuden rentoutua ja kuntoilla omalla pihalla. Valikoimastamme löydät upean tyylikkäät Niveko uima-altaat ja ankaraakin Skandivanian ilmastoa kestävät Luxe Pools uima-altaat. 

Uima-allas pihalle tai terassille

Monenmuotoiset, ja kokoiset, uima-altaat sopivat hyvin erilaisille pihoille. Uima-altaan voi upottaa maahan takapihalle tai sen ympärille voi rakentaa tyylikkään terassin. Uima-allasta valittaessa onkin hyvä miettiä pihasuunnittelun kannalta minkälainen allas sopisi parhaiten omaan käyttöön. Altaan yhteyteen rakennettu terassi kruunaa kokonaisuuden ja auttaa toden teolla ottamaan kaiken irti upeasta uima-altaasta. 

Varsinkin Niveko uima-allas suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti, jolloin allas sopii täydellisesti kohdesijaintiin.

Turvalliset ja kestävät altaat

Sekä Nivekon että Luxe Poolsin uima-altaat ovat laadultaan erinomaisia. Kestävistä materiaaleista rakennetut altaat tulevat kestämään käytössäsi vuosia. Käytetty materiaali kestää Suomen sääolosuhteita, suuria lämpötilaeroja sekä tarpeellisia allaskemikaaleja. 

Liukastumista estävät portaat ja istuimet lisäävät turvallisuutta ja parantavat käyttömukavuutta. Useimpiin altaisiimme saa myös allaskate, joka yhtä aikaa säästää lämmityskustannuksissa ja tekee altaasta entistä turvallisemman.

 

X
Chat with us