Miksi ulkoporeallas?

Ulkoporeallas on ihanaa arjen luksusta

Ulkoporealtaat ja sisäporeammeet tuovat Sinulle loman kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi vaikka vuoden jokaisena päivänä. Voit rentoutua kuumassa kylvyssä ja nauttia ihanista porealtaan hieronnoista vaivattomasti. Hydroterapian hyödyt ovat olleet jo pitkään ihmisten tietoisuudessa – kuuma vesi ja tehokkaat hieronnat rentouttavat lihaksia ja niveliä sekä lievittävät stressiä tehokkaasti.

Aina kylpyvalmis

Ulkoporeallas on hyvin helppo ja vaivaton käyttää – käytännössä ulkoporealtaat ovat aina kylpyvalmiita ja vesi ihanan lämmintä. Voit milloin tahansa hypätä kuumaan kylpyyn, sillä altaan lämpökansi, hyvä eristys sekä lämmitys- ja suodatusjärjestelmä pitävät veden valitsemassasi lämpötilassa jatkuvasti. Ulkoporealtaat ovat myös hyvin helppohoitoisia, hoitoaine lisätään kerran viikossa ja veden vaihtoväli on jopa puoli vuotta.

Hydroterapia

Valitset sitten ulko- tai sisäaltaan, tarjoaa se lukuisia mahdollisuuksia rentoutumiseen kotonasi vuoden jokaisena päivänä. Lämmin vesi sekä tehokas ja monipuolinen hieronta rentouttaa lihakset ja lievittää stressiä.

Jacuzzin sivuston sanoin, säännöllinen hydroterapia lieventää stressiä, alaselän kipuilua, unettomuutta, levottomien jalkojen syndroomaa, jalkakramppeja jne. Hydroterapia auttaa sinua myös palautumaan treenin jälkeen! Katso vaikka Jacuzzin video alta:

Ota yhteyttä

Pro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Myymälässämme on näytillä lähes 30 poreallasta, kylpytynnyreitä ja uima-altaita.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

Yhteystiedot

OSOITE

Petikontie 20, 01720 Vantaa

MYYNTI & HUOLTO

    Takaamme 100% yksityisyydensuojan. Tietoja ei anneta kolmansille osapuolille.

    Syötä tämä teksti alla olevaan tekstikenttään: captcha

    X