Usein kysytyt kysymykset

Mitä hintanne sisältävät?

Ulkoporealtaiden hintamme sisältävät aina eristetyn lämpökannen & suodattimet. Tutustu täältä >> erilaisiin viimeistely vaihtoehtoihin. Esim. rahti alk. 190€.

Asumme Inarissa, kuinka saamme altaan tänne?

Helposti! Tilaat porealtaan toimituksineen ja se tuodaan pihaanne käyttövalmiina sovittuna ajankohtana

Mitä, jos kaikesta huolimatta kovimmilla pakkasilla vaikkapa lämmityslaite rikkoontuu?

Älä avaa missään tapauksessa lämpökantta! Ota heti yhteys asiakaspalveluumme ja kerro oireet. HUOM! Mikäli näytössä näkyy ECN/EC tai SL/SLP, allas ei ole rikki vaan olet vaihtanut altaan käyttötilan(mode). Vaihda takaisin standard-tilaan.

Kuinka vesi otetaan altaasta pois, uppopumpulla?

Altaassa on tyhjennysventtiili sivussa alareunassa, jota kautta vedet otetaan pois. Voit ohjata puutarhaletkulla vedet haluttuun paikkaan. Allasta ei saa jättää talveksi tyhjäksi pelkästään tyhjennysventtilistä tyhjentämällä! Kysy lisäohjeita asiakaspalvelusta.

Miten voin olla varma, että ulkoporealtaanne toimivat myös Suomen olosuhteissa?

Yrityksemme on perustettu jo vuonna 2004. Olemme toimittaneet lähes 2.500 ulkoporeallasta Suomeen, joista pohjoisin sijaitsee Kilpisjärvellä Norjan rajan tuntumassa. Kaikki altaat on eristetty kestämään arktisimmat olosuhteet ja konsultoimme tehtaita vieläkin parempaan energiatehokkuuteen.

Voinko käyttää allasta talvella kotiavantona?

Joissain malleissa on tämä ominaisuus. Kysy lisätietoja asiakaspalvelusta.

Voinko upottaa ulkoporealtaan terassiin?

Kyllä voit. Huolehdi, että erityisesti huoltosivulle on tarvittaessa pääsy. Koneisto sijaitsee kaikissa merkeissä ja malleissa altaan sisällä, jonne on tarvittaessa päästävä.

Pihani on hieman hankala, eikä autolla pääse lähelle paikkaa, johon allas tulee. Luovunko koko ajatuksesta saada ulkoporeallas?

Yleisimmin vaikeisiin paikkoihin altaan saa nostettua kuorma-autolla, jossa on hiab-nosturi. Näiden ulottuvuus on parhaimmillaan lähes 40 metriä. Pumppukärryillä allasta voi myös työntää ja joskus trukilla altaan saa parhaiten paikoilleen. Oikein vaikeisiin paikkoihin nosturiauto on ainut vaihtoehto. Jopa helikopterikuljetus järjestyy tarvittaessa…

Onko allas ympäristöystävällisempi, mitä pienemmän sulakkeen se vaatii?

Ei. Tehokkaammat pumput -varsinkin jos niitä on useita- tarvitsevat virtaa enemmän silloin, kun halutaan täydet hierontatehot. Suodatustilassa hierontatehokas ulkoporeallas kuluttaa sähköä suunnillen saman verran kuin pienempitehoinen allas.

Tarvitsevatko altaanne voimavirtaa?

Kyllä ja ei. Pääasiassa tavallinen vikavirtasuojattu ulkopistorasia riittää. Jotkin altaat toimivat jopa 10A sulakkeella, osa 16A. Tehokkaammat altaat käyttävät mielellään 3x16A ja kaikki swim-altaat tarvitsevat minimissään 3x16A. Kysy mallikohtaiset tarkat tiedot asiakaspalvelusta. Suodatus/lepotilassa sähkönkulutus ei ole suurempi ns. voimavirta-altailla.

Miksi altaissanne on pienemmät pumpputehot kuin muilla merkeillä?

Pumpputehoilla voidaan johtaa asiakasta harhaan. Ilmoitamme pumppujen tehot kansainvälisten standardien mukaan kilowatteina. Monet myyjät ilmoittavat USA:n sähköjärjestelmien mukaisissa hevosvoimissa, mikä harhauttaa kuluttajaa. Mieluummin kuin pumpputehoon, kiinnitä huomio hierontasuuttimien laatuun ja hierontakokonaisuuteen.

Onko alumiinirunko parempi kuin puurunko? Mikä on synteettinen runko?

Ulkoporealtaan sisätila on kuivaa ja lämmintä. Runko ei joudu kosketuksiin ulkoilman eikä kosteuden kanssa. Runkomateriaaleja on erilaisia: puu-, synteetinen ja alumiinirunko. Eri valmistajat käyttävät eri materiaaleja.

Suurin osa allastehtaista käyttävät puuta, koska se on helposti työstettävä, kestävä ja lämmin materiaali. Kyseisten etujen takia Suomessa on käytetty puuta talojen valmistukseen jo vuosisatoja. Synteettinen runko on tullut osittain korvaamaan puurunkoa. Synteettisen rungon edut ovat samat kuin puurungon. Suurimmat ulkoporeallasvalmistajat käyttävät puu- ja synteettistä runkoa.

Alumiinirunkoa käyttävät lähinnä tehtaat, joilla on historia sisäporealtaiden valmistuksessa. Alumiinirungon suurin heikkous on kylmäsillat, joiden kautta altaan sisällä oleva lämpö karkaa maaperään ja allas vaatii enemmän energiaa vievää lämmitystä.

Kilpailijanne väittää, että ainoastaan heidän altaansa soveltuvat Suomen ilmastoon.

Höpöhöpö, ehdottoman virheellistä tietoa. Maahantuomamme altaat on testattu Alaskassa, Pohjois-Kanadassa, Norjassa ja Suomen Lapissa. Pohjoisin toimittamamme ulkoporeallas sijaitsee Kilpisjärvellä. Käytämme nykyaikaisia eristysmenetelmiä, joihin on haettu ratkaisut lukuisin eri testauksin aidoissa ympäristöissä. Tiesithän muuten, että suuri osa lämmöstä haihtuu ylöspäin? Kiinnitä erityishuomio lämpökanteen.

Ulkoporeamme tulee mökille, voinko tarkistaa altaan toimintoja kotoa?

Lähes kaikkiin Welliksen ulkoporealtaisiin on saatavilla lisävarusteena puhelin- ja tablettiohjaus. Järjestelmä toimii iPhone/iPad- sekä Android-laitteilla. Altaan lähettyville tarvitset wifi-verkon. Wifi-ohjauksella pystyt tarkistamaan altaan tilan, säätämään lämpötilan ja hoitamaan kaikki samat toiminnot kuin altaan omasta ohjauspaneelista. Saat yhteyden altaaseen mistä päin maailmaa tahansa.

Miksi saan mielestäni vastaavan altaan edullisemmin toisaalta?

Jos se edullisempi allas täyttäisi meidän asettamat laatukriteerit ulkoporealtaille, niin kyllä sellainen meiltäkin löytyisi. Kokemattomalle kaksi eri allasta voi vaikuttaa samanlaisilta, mutta laatuerot ja -ominaisuudet tulevat esiin vasta allasta käytettäessä. Altaan materiaalit, muotoilu, hierontaomionaisuudet, lämmittimen, pumppujen ja tekniikan laatu, työnjälki ja viimeistely vaikuttavat altaan hintaan. Sille on olemassa järkevät perusteet, miksi Jacuzzin® porealtaat ovat kalliimmat kuin kiinalaisen Jazzin altaat.

Miksi valitsisin Pro Pation toimittaman ulkoporealtaan?

-Olemme alan suurin maahantuoja

-Alan johtavat merkit maailmalta: Wellis on Euroopan suurin ja Jacuzzi® maailman suurin poreallasvalmistaja.
-Pro Pation myyntiketjusta on jätetty välikädet pois. Meillä on suora kontakti valmistajiin ja hoidamme koko Suomen myynnin maahantuojana, ilman jälleenmyyjiä.
-Tuomme altaat maahan aina täysissä konteissa & rekoissa, jolloin rahtikulut ovat edulliset per allas.
-Maahantuomme useita poreallasmerkkejä. Meillä on näkemystä ja kokemusta useista erilaisista ratkaisuista. Ymmärrämme erilaisten toteutustapojen erilaisuuden. Kokeilemme ja testaamme itse altaat Suomen olosuhteissa. Älä usko kaikkea, mitä keskustelupalstoilla kirjoitellaan!
-Meillä on noin 100 ulkoporeallasta heti toimitukseen.
-Meiltä saat vaivattomat, ulkoporealtaille suunnitellut hoitoaineet. Voit valita myös kloorittoman veden mihin tahansa altaaseen.
-Oma huoltopalvelu, laaja varaosavarasto sekä verkkokauppa, josta voi helposti tilata tarvikkeet ympäri Suomen. Verkkokaupastamme löydät suodattimet ja muut hilavitkuttimet kaikille ulkoporeallasmerkeille.
-Olemme alan ainoa AAA-luokitettu yritys, olemme toimittaneet lähes 2.500 ulkoporeallasta ympäri Suomen.

Missä voin tutustua ulkoporealtaisiinne?

Meillä on iso näyttelytila ulkoporealtaille Vantaan Petikossa. Petikon ulkoporeallasmyymälässä on parikymmentä ulkoporeallasta näytillä. Hyppää vaikka itse Jacuzziin ja totea miltä tuntuu kun hierontasuuttimet hyväilevät kehoasi.

 

Asumme Raahessa, kuinka saamme altaan tänne?

Helposti! Tilaat porealtaan toimituksineen ja se tuodaan pihaanne käyttövalmiina sovittuna ajankohtana.

 

Miten vesi tyhjennetään altaasta?

Altaassa on tyhjennysventtiili sivussa alareunassa, jota kautta vedet otetaan pois. Voit ohjata puutarhaletkulla vedet haluttuun paikkaan. Allasta ei saa jättää talveksi tyhjäksi pelkästään tyhjennysventtilistä tyhjentällä! Kysy lisäohjeita asiakaspalvelusta.

Lisäkysymyksiä? Ota yhteyttä!
info@propatio.fi
0931543050

Ota yhteyttä

Pro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Myymälässämme on näytillä lähes 30 poreallasta, kylpytynnyreitä ja uima-altaita.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

Yhteystiedot

OSOITE

Petikontie 20, 01720 Vantaa

MYYNTI & HUOLTO

Takaamme 100% yksityisyydensuojan. Tietoja ei anneta kolmansille osapuolille.

Syötä tämä teksti alla olevaan tekstikenttään: captcha

X