Ulkoporealtaan asennus

Pidämme tärkeänä, että meiltä ostamasi ulkoporealtaan asennus ja käyttöönotto sujuu suunnitelmien mukaan. Henkilökuntamme kokemus ja asiantuntemus on tukenasi aina altaan hankkimisesta, sen asentamiseen ja käyttöönottoon asti. Tuhannet suomalaiset nauttivat toimittamiemme altaiden poreista, joten kokemusta on kertynyt haastavista ja erikoisistakin asennuspaikoista.

Järjestämme tarvittaessa noston laitteineen ulkoaltaallesi, jolloin poreallas saadaan nostettua paikoilleen sujuvasti ja turvallisesti. Nostimella altaan pystyy haastavassa asennuskohteessa sijoittamaan jopa 40 metrin päähän nosturista.

Altaan alustan tulee olla tasainen ja kestää ulkoporealtaan paino vesineen ja kylpijöineen. Pienimmät ulkoporealtaat painavat vesineen noin tuhat, keskikokoiset noin kaksituhatta kiloa. Suurimmat altaamme, ulkoporealtaan ja uima-altaan yhdistelmät eli swim-ulkoporealtaat painavat noin kahdeksan tuhatta kiloa vesineen.

Sähköliitäntä tulee lain mukaan olla vikavirtasuojattu, kylpijöiden turvallisuuden takia. Varmista, että vikavirta ja sulakkeet ovat varattuina pelkästään ulkoporeallasta varten.

Ulkoporeallas ei tarvitse erillistä vesiliitäntää, sillä allas täytetään puutarhaletkulla. Vesi lämpenee automaattisesti ohjauspaneelista asettamaasi lämpötilaan. Tyhjennystä varten altaassa on oma tyhjennysventtiili.

Altaan voi upottaa esimerkiksi terassiin.  Tällöin jo asennusvaiheessa tulee huomioida, että altaan jokaiselle sivulle tulee olla tarvittaessa pääsy.

Ota yhteyttä

Enquiry form FI

Yhteystiedot

Vantaa

Kauppakeskus Viisari 1. krs, Martinkyläntie 47, 01720 Vantaa

Myynti09-3154 3050

Emailmyynti@propatio.fiPro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

X