Ulkoporeallas vai sisäporeallas?

Kun olet päättänyt hankkia porealtaan, mutta et osaa päättää ulko- vai sisäaltaan välillä. Kummallakin on puolensa, tässä muutama vinkki.

Ulkoporealtaan edut

Ulkoporeallas on helppo tuoda ja asentaa, jopa isommat altaat. Miksi näin? Tarvitset vaan sopivan tasaisen paikan, siihen perustuksen (esim. sorapedin) ja sähköasennuksen ulos – nopeaa ja helppoa.

Ulkoporeallas on myös aina kylpyvalmis, ei tarvitse lorotella vesiä eikä odotella, että sauna tai puupalju lämpiäisi. Ulkoporealtaaseen mahtuu myös koko perhe tai kaveriporukka.

Ei myöskään tarvitse ajatella tuuletusta eikä vesieristyksiä, luonto hoitaa homman. Allas on helppo täyttää puutarhaletkulla ja veden voi tyhjentää hyvin esim. lähiojaan.

Ulkoilmassa ja luonnonhelmassa on hyvä rentoutua ympärivuoden. Takapihalla voit ihailla puutarhaa, kuunnella linnunlaulua, aistia eri tuoksuja tai talvella ihastella tähtitaivasta. Siitä tulee perheen pyhättö.

Ulkoporealtaan miinukset

Riippuu paljon paikasta, puutarhan tai takapihan suunnittelusta, mutta aina ei ole mahdollista saada täyttä suojaa naapureiden katseilta.

Ei niin käytännöllinen, jos ulkona sataa kissoja ja koiria. Sateen sattuessa sateessa – toisaalta kontrasti voi olla myös positiivinen asia. Lämmin vesi hellii vartaloa ja mieltä, vaikka ulkona tuulee tai pakastaa.

Ulkoporeallas vaatii huoltoa – vaikka huoltaminen on vaivatonta eikä vie paljon aikaa, on sitä tehtävä säännöllisesti. Näin varmistat miellyttävät kylvyt puhtaassa vedessä ja samalla pidät altaan hyvässä kunnossa myös teknisesti.

Sisäporealtaan edut

Sisäporealtaan kanssa sinun ei tarvitse miettiä, onko kylpyyn mukava mennä sään puolesta – aina on hyvä keli. Eikä tarvitse raahautua pihalle saakka.

Sisällä saat nauttia kylvyistä omassa rauhassa ilman häiriöitä kaikilta ulkoisilta tekijöiltä sekä muiden katseilta, annat vaan stressin liueta pois harmonisessa ympäristössä lämpimän veden helliessä vartaloa.

Sisäporealtaan miinukset

Lisäkustannukset – yksi merkittävä syy miksi ihmiset eivät hanki sisäallasta. Jos kylpyhuoneessasi ei ole jo tilaa ja sopivaa paikkaa, tulee sellainen tehdä. Tähän tarvitset ammattimiehiä, joka tulee aina kalliiksi.

Tarvitsetko apua altaan valinnassa, autamme mielellämme

Pro Patio Oy on ulkoporealtaisiin, sisäporealtaisiin ja uima-altaisiin erikoistunut yritys. Liikkeestämme löydät laadukkaat altaat kaiken kokoisina maailman johtavilta valmistajilta. Jos sinulla on kysyttävää tai epäilyksiä, ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse (09 3154 3050) tai sähköpostitse (myynti@propatio.fi).

Ota yhteyttä

Enquiry form FI

Yhteystiedot

Vantaa

Kauppakeskus Viisari 1. krs, Martinkyläntie 47, 01720 Vantaa

Myynti09-3154 3050

Emailmyynti@propatio.fiPro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

X