Vedenhoito

Altaasi tarvitsee raikkaana ja puhtaana pysyäkseen hoitoaineita. Vaihtoehtoja on useita ja voit valita juuri sinulle sopivimman.

Pro Patio tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja ulkoporealtaan veden puhtaanapitoon. Voit valita mielesi mukaan joko kloorittoman tai klooripitoisen hoitomuodon. Klooripitoiset hoitoainevaihtoehdot ovat Aqua Excellent, kloorittomia vaihtoehtoja on Spa Balancer sekä Aqua Excellent bromitableteilla.

Viikoittain altaaseen lisätään mieltymysten mukaan kloorillinen tai klooriton hoitoaine. Vesi vaihdetaan noin 3-6 kuukauden välein.

Muita veden hoitoaineita on muun muassa Ultrashock –hoitoaine, joka poistaa tehokkaasti veden bakteerit ja itiöt. Veden käsittely tehdään aina kun vesi ei ole kristallinkirkasta, kun se tuoksuu epämiellyttävältä tai kun allaskuoreen on kertynyt limaa tai muita epäpuhtauksia. Ultrashock –käsittelyä suositellaan myös altaan ylikuormituksen jälkeen (esimerkiksi allasjuhlien jälkeen).

Vedenhoito >>

Ota yhteyttä

Enquiry form FI

Yhteystiedot

Vantaa

Kauppakeskus Viisari 1. krs, Martinkyläntie 47, 01720 Vantaa

Myynti09-3154 3050

Emailmyynti@propatio.fiPro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

X