Muistilista käytetyn ulkoporealtaan ostamiseen

Tarkista kunto ja toimivuus

Tyhjennetyissä ja käyttämättömissä ulkoporealtaissa saattaa olla kuivuneita tiivisteitä, kondensaation aiheuttamia syöpyneitä sähkökomponentteja, hometta putkistoissa tai putkijohdoissa on halkeamia (onko allasta pidetty tyhjänä talviaikaan?) . Tarkista, että pumput ja suuttimet toimivat, valot menevät päällä ja vesi kuumenee.

 

Tarkista mahdolliset ruostumat ja syöpymiset

Irrota kylpytynnyrin kansi ja tarkasta kylpytynnyrin sisällä oleva alue vesirajan yläpuolella, onko paljaassa metallissa (kahvat, tartuntatangot jne.) merkkejä ruosteesta. Tarkista myös tyynyt. Ovatko ne mahdollisesti voimakkaasti värjäytyneitä tai hajonneita. Ruoste ja hajonneet tyynyt johtuvat tyypillisesti huonosta vedenhoidosta. Jos allasta ei ole huollettu hyvin on mahdollista, että huono hoito on aiheuttanut ajan myötä vaurioita myös muille osille, kuten lämmittimille, pumpuille, putkistolle ja suihkuille.

Etsi vuotoja

Pidä silmällä tippumista ja lätäköitä altaan lähettyviltä.  Murtunut liitos, suodattimen lukkorengas tai muu näkyvä vuoto ovat yleensä yksinkertaisia ​​korjauksia. Näkymättömät vuodot ovat haasteellisempia korjata.

Tarkista myyjältä, kuinka allasta on käytetty. Onko sitä säilytetty tyhjänä pitkiä aikoja? Onko allas ollut tyhjänä talviaikaan? Onko allasta pidetty täynnä vettä, mutta ilman virtaa? Altaan tyhjennyksen jälkeen putkiin, pumppuun ja lämmittimeen voi jäädä jopa 20 litraa vettä. Tämä vesi voi jäätyä ja laajentua murtaen putkiston. Lämmittämätön poreallas, joka on täynnä vettä, voi aiheuttaa samanlaisia ​​ongelmia.

Tarkista altaan pinnan kunto

Pienistä naarmuista tai ilmakuplista ei tarvitse huolestua. Ilmakuplat muodostuvat, jos valmistusvaiheessa pieni määrä ilmaa on päässyt akryylikuoren ja lopullisen pinnoitteen väliseen kerrokseen. Ilmakuplat ovat pieniä esteettisiä haittoja, mutta ne eivät aiheuta lisävaurioita altaalle eivätkä vaikuta sen toimintaan. Jos itse kuori on haljennut missä tahansa, on se lähes mahdoton korjata.

Tarkista kannen kunto

Jos kansi on painautunut tai pinta on vaurioitunut, on se vaihdettava.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää meillä myytävistä käytetyistä ulkoporealtaista, ota rohkeasti yhteyttä puh. 09 3154 3050 tai sähköpostitse myynti@propatio.fi.
Pro Patio Oy on AAA-luokiteltu ulko- ja sisäporealtaisiin ja uima-altaisiin erikoistunut yritys. Meiltä myös varaosat ja huollot.

Ota yhteyttä

Enquiry form FI

Yhteystiedot

Vantaa

Kauppakeskus Viisari 1. krs, Martinkyläntie 47, 01720 Vantaa

Myynti09-3154 3050

Emailmyynti@propatio.fiPro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

X