Yritys

Luotettava kumppani jo yli kymmenen vuoden ajan

Pro Patio Oy on yksi Suomen johtavista ulkoporealtaiden myyjistä ja maahantuojista. Maahantuomamme ulko- ja sisäporeallasmerkit ovat tunnettuja erityisesti korkeasta laadustaan. Edustamme Suomessa yksinoikeudella Jacuzzia®, sisä – ja ulkoporealtaiden ehdotonta kuningasta.

Ulkoporeallas tuo ylellisyyttä arkeesi ympäri vuoden

Myymme markkinoiden laadukkaimmat sisä- ja ulkoporeallasratkaisut. Altaiden hoitoon tarjoamme helppohoitoisia, miellyttäviä sekä korkealuokkaisia tuotteita. Myymämme tuotteet ovat suunniteltuja Suomen olosuhteisiin – ne ovat arktisissa olosuhteissa ja tehtaiden omissa kylmälaboratorioissa testattuja. Meiltä hankkimasi ulkoporeallas ja sen ylläpitoon hankitut tarvikkeet soveltuvat siis myös Suomen talven olosuhteisiin. Edustamamme tuotteet ovat suunniteltuja käyttöä varten. Olemme valikoineet mallistoomme ulkoporealtaiden valmistajat, jotka ovat teknisissä ratkaisuissaan ottaneet huomioon energiatehokkuuden ja veden puhtaanapito-ominaisuudet. Kaikki mallistomme ulkoporealtaat ovat suunniteltuja helppokäyttöisiksi ja ne kestävät pitkään ilman suuria huoltotarpeita.

Laadukkaat tuotteet ja asiantunteva henkilökunta

Takaamme Sinulle nautinnolliset ja huolettomat kylvyt. Autamme sinua valitsemaan tarpeisiisi ja toiveisiisi sopivan sisä- tai ulkoporealtaan haluamillasi ominaisuuksilla.

Asiantunteva palvelu, nopeat toimitusajat ja asiakkaan tyytyväisyys ovat meille kunnia-asioita. Tuotteillamme haluamme tarjota Sinulle parasta mahdollista laatua, jossa yhdistyvät edistyneimmät tekniset ratkaisut ja kehittyneimmät valmistustavat.

Tarjoamme asiakkaallemme mahdollisimman helpon ja vaivattoman kokonaispalvelun, joka sisältää altaan oston, pihaan kuljetuksen, tarvikkeiden hankinnan, huoltopalvelut sekä asiantuntevan ja tavoitettavissa olevan asiakaspalvelun läpi asiakassuhteen.

Ulkoporeallas on helppo käyttää ja voit nauttia kuumista kylvyistä vaikka vuoden jokaisena päivänä.

Olet tervetullut tutustumaan maan laajimpaan ulkoporeallas-valikoimaamme Vantaan Petikkoon, osoitteeseen Petikontie 20. Ota uima-asusi mukaan! Meillä voit pulahtaa ulkoporealtaaseen ja todeta itse, miltä tuntuu, kun useiden pyörivien suutinten miellyttävä hieronta rentouttaa kehoasi.


Ota yhteyttä

Pro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin erikoistunut yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Myymälässämme on näytillä lähes 30 poreallasta, kylpytynnyreitä ja uima-altaita.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

Yhteystiedot

OSOITE

Petikontie 20, 01720 Vantaa

MYYNTI & HUOLTO

    Takaamme 100% yksityisyydensuojan. Tietoja ei anneta kolmansille osapuolille.

    Syötä tämä teksti alla olevaan tekstikenttään: captcha

    X