Rahoitusratkaisut yksityishenkilöille

Koroton TUOHI -rahoitus

Voit hankkia ulkoporealtaan meiltä myös TUOHI Master Card ja Ecster Card -kortilla. Olemme räätälöineet ainutlaatuisen allasrahoituksen ja saat maksuaikaa jopa 40 kuukautta 0 %:n korolla. Ainoa rahoituksen kulu on tilinhoitopalkkio viisi euroa kuukaudessa. Voit valita myös kuuden kuukauden eräpäivän siirron, jolloin saat altaan heti, mutta laskun vasta puolen vuoden kuluttua.

 TUOHI Master Card -korttiin kuuluu myös jatkuva tililuotto. Perusehtojen mukaan saat aina noin kuukauden korotonta maksuaikaa ja maksat tilinhoitopalkkion viisi euroa vain niiltä kuukausilta, joilta TUOHI laskuttaa sinua. Korottoman maksuajan jälkeen voit maksaa koko ostoksesi kerralla, tai halutessasi pienemmissä, korollisissa kuukausierissä. Pienin mahdollinen lyhennys on 4 % käytössä olevasta saldosta. TUOHI Master Card -kortilla voit käyttää myös korollista rahoitusta pidemmissä maksuajoissa, aina 40 kuukauteen saakka. Luotollisen osuuden todellinen vuosikorko on kuluttajansuojalain mukaan laskettuna 17,59 %, kun luoton määrä on 1500 euroa (12/2010). Todellinen vuosikorko sisältää koron, kuukauden korottoman maksuajan, tilinhoitopalkkion ja vuosimaksun.

40 kuukauden kampanja 0%:n korolla
Esimerkkilaskelma Hanscraft plus 1 -ulkoporeallas, 9.490 € TUOHI Master Cardia käytettäessä, ilman käsirahaa

-kuukausierien lukumäärä 60
-tilinhoitopalkkio 5 €/kk
-korko 0%
-kk-erä 158 €
-luottohinta 9.490 € €

Voit myös maksaa osan kauppasummasta laskulla ja loput TUOHI Master Card:illa.

TUOHI-kotisivut

Ulkoporealtaasta totta Joustorahoituksen avulla

Meiltä voit hankkia ulkoporealtaan Jousto- ja Tuohi-rahoituksella. Rahoitus on edullinen tapa rahoittaa hankintoja ja se antaa ulkoporealtaan hankinnalle maksuaikaa ja joustavuutta.

Joustorahoituksella voit rahoittaa suuretkin hankinnat heti ja maksaa ne takaisin itsellesi sopivissa kuukausierissä. Joustorahoitus ei edellytä käsirahaa, vakuuksia tai takaajia. Kerran haettu luotto on jatkuvasti voimassa. Kun olet lyhentänyt luottoa, uutta käyttövaraa vapautuu taas uusiin hankintoihin. Laskun saatuasi voit aina itse päättää, maksatko laskuun merkityn minimierän, koko velan tai jotain niiden väliltä. Ottaessasi joustorahoituksen, voit sopia juuri sinun aikatauluusi sopivan takaisinmaksun sopimuksenteon yhteydessä. Kuukausierä voi pienimmillään olla 1,7% laskutushetken velkasaldosta, kuitenkin vähintään 17€/kk. ulkoporeallas, hinnaltaan 10.000 euroa.
Maksuaika Kuukausierä

48kk – 245€/kk
36kk – 314€/kk
24kk – 454€/kk

Luottoraja on 1700-25000 euroa. Voit halutessasi maksaa osan ulkoporeallashankinnasta laskulla ja osan Joustorahoituksella. Todellinen vuosikorko laskettuna esimerkiksi 5000 euron käytössä olevalle joustorahoitukselle on 11,7%. Tilinhoitomaksu on seitsemän euroa kuukaudessa.

Joustorahoitushakemuksen voimme tehdä sinulle myymälässämme >> Vantaalla. Päätös rahoituksesta tulee nopeasti ja pian pääsetkin jo nauttimaan poreista.

Lisätietoa Joustorahoituksesta

Ota yhteyttä

Enquiry form FI

Yhteystiedot

Vantaa

Kauppakeskus Viisari 1. krs, Martinkyläntie 47, 01720 Vantaa

Myynti09-3154 3050

Emailmyynti@propatio.fiPro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

X