Uima-allaskatteet

Pro Patio tarjoaa laadukkaita ja tyylikkäitä Gullberg & Janssonin uima-allaskatteita kilpailukykyiseen hintaan. Gullberg & Jansson on allas-katteiden johtava toimittaja Pohjoismaissa. Valikoimamme allaskatteet toimitetaan laatikossa rakennussarjana tai valmiiksi asennettuina moduuleina.

tuotteet

(3 kohdetta)

Alva

 
Ovh. 13.500 €
Kuukausierissä - rahoitus 343 €

Leia

 
Ovh. 10.900 €
Kuukausierissä - rahoitus 278 €

Nova comfort

 
Ovh. 9.900 €
Kuukausierissä - rahoitus 180 €

Vakiomallistoomme kuuluvat allaskatteet toimitetaan laatikoissa rakennussarjoina ja mukana ovat ohjeet katteen kokoamiseen. Laatikoissa toimitettavista vakiomalliston allaskatteista on saatavana vain ilmoitetut mitat.

Erikoisvalikoimaan kuuluvat allaskatteet toimitetaan helposti asennettavina, valmiiksi koottuina moduuleina. Voit tilata kaikista erikoisvalikoimamme malleista juuri omia toiveitasi vastaavan version. Valitse siis sopiva allaskate altaan ominaisuuksien ja omien toiveidesi mukaan.

Laatu & Takuu
3 vuoden materiaalitakuu
Kestää Pohjolan lämpöerot
Turvallisuus
Täyttää laatu standardit
Laaja valikoima
Yksilölliset ratkaisut
Lukitus
Luotettava kumppani
Pohjoismaiden johtava valmistaja
Yli 15 vuoden kokemus

Miksi allaskatteen hankkiminen kannattaa?

Allaskate toimii uima-altaan ylimääräisenä eristeenä pidentäen altaan uintikautta ja vähentäen energiankulutusta Aurinkoisena päivänä veden lämpötila voi kohota jopa 6–8 astetta! Huonommalla säällä voi uida katteen alla, ja aurinkoisena päivänä katteen voi avata kokonaan ja uida taivasalla. Allaskate suojaa allasta lehdiltä, lialta ja happamalta sadevedeltä, jolloin kemikaalien tarve ja altaan puhtaanapito helpottuu. Allaskate ehkäisee veden haihtumista ja toimii myös altaan talvipeitteenä. Gullberg & Jansson allaskatteet täyttävät lapsiturvallisuutta koskevat lakisääteiset vaatimukset.

Mitä eroa on kennomuovilla ja kirkkaalla muovilla?

Kennomuovi toimii luonnollisena näköesteenä, kun haluat uida allaskatteen alla. Kennomuovi on kirkasta muovia kevyempää, ja ilmatäytteisten kennojen ansiosta sen eristyskyky on hieman parempi. Mahdolliset naarmut eivät näy yhtä hyvin ja hinta on kirkasta muovia alhaisempi. Muista, että kennomuovista valmistetun allaskatteen kanaviin saattaa kertyä levää, jota on vaikea poistaa sen päästyä juurtumaan.

Kennomuovia värjäävää levää näkyy yleensä enimmäkseen kanavien alareunassa, mutta sitä voi esiintyä myös ylempänä. Levää muodostuu kanaviin herkästi kertyvän kosteuden vaikutuksesta. Leväkasvu on yleisintä silloin, kun allaskatteella katettu uima-allas sijaitsee varjossa ja sen lähellä on kasvillisuutta, esim. ruohoa, pensaita ja puita. Kanaviin mahdollisesti kertyvä levä ei vaikuta allaskatteen toimintaan ja kestävyyteen.

Kuinka ehkäistä levän muodostuminen?

Levän muodostumista voidaan ehkäistä pitämällä allaskatteen ympäristö vapaana kasvillisuudesta. Mikäli haluat välttää leväkasvua allaskatteessa, valitse kanavattomasta kirkkaasta muovista varustettu allaskate. 3 vuoden materiaalitakuu ei kata kennomuovin värjääntymistä levän tai muun ulkoisen ympäristövaikutuksen vuoksi. Gullberg & Janssonin kennomuovista valmistettujen allaskatteiden paksuus on 6–10 mm.

X
Chat with us