Jacuzzi

Jacuzzi® Arga

  • Hinta 8.370 €
  • KUUKAUSIERISSÄ 139.50 €

Arga swirlpool, uuden ajan kylpyamme. Jacuzzin® Arga tarjoaa uudenlaisen kylpykokemuksen, jota muista markkinoilla olevista kylpyammeista ei löydy. Swirlpool teknologia luo kylpyammeeseen pyörteen, joka muistuttaa hiljalleen solisevaa puroa. Kylpyammeeseen voi lisätä värillisiä kylpysuoloja, jotka antavat moniaistillisen kylpykokemuksen.

Arga swirlpool kylpyamme vaatii sähköistyksen, jotta pyörre saadaan aikaiseksi. Jacuzzi on käyttäny Argassa patentoitua whisper teknologiaa, jonka avulla kylpyamme on lähes äänetön. Whisper teknolokia antaa mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen, sillä kylvyn aikana voit keskittyä vaikka vain kuuntelemaan veden solinaa.

Kaikki kylpysuolat ovat 100% luonnollisia ja jokaisella neljällä eri suolalla on terapeuttinen vaikutus.
Carpo, magnesium & kalsium: Tämä suola on erityisesti suunniteltu käytettäväksi aktiviteettien jälkeen. Sillä magnesium ja kalsium edistävät lihasten palautumista.
Thallo, kuivattu laventeli: Thallo suola kosteuttaa vartaloa kylvyn aikana. Suola värjää kylpyveden vaaleansiniseksi ja tuo tuoksullaan mieleen kevään ja alkavan kesän.
Auxo, sinkki ja kuivattu kiinanruusu: Tämä suola rentouttaa mieltäsi sekä auttaa alentamaan stressiä. Sinkki tekee myös hyvää niin hiuksille kuin kynsille. Vaalenapunainen väri rauhoittaa ja näin ollen takaa rentouttavan kylpyhetken.
Eirene, magnesium & vitamiinit: Eirene suolassa on rauhallinen sitruunan tuoksu. Tämä suolan vitamiinit ravitsevat ja huoltavat kehoa.

Brändi: Jacuzzi®
Tuotetyyppi: Sisäporeallas

Kysy tarjous

Jacuzzi Arga

  • Mitat 175 x 85 x 57 cm
  • TYHJÄPAINO 56 kg
  • Tilavuus 177 litraa
  • Henkilöiden määrä 1
  • SUUTTIMIA 1
  • Sähköliitäntä 1 x 16A

Luotettava kumppani

AAA-luokitus
10 vuoden kokemuksella
2000 toimitettua allasta

Ratkaisujen tarjoaja

Arvostetuimmat valmistajat
Altaat sisälle ja ulos
Monipuolinen allastalo

Palvelulupaus

Asiantunteva tiimi
Huolto & tekninen tuki
Verkkokauppa & myymälä

Suurin myymälä

30 esittelyallasta
Tarvikkeet & varaosat
Tule ja testaa altaat & sauna

Ota yhteyttä

Enquiry form FI

Yhteystiedot

Vantaa

Kauppakeskus Viisari 1. krs, Martinkyläntie 47, 01720 Vantaa

Myynti09-3154 3050

Emailmyynti@propatio.fiPro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

X