Pro Patio jälleen Kauppalehden Menestyjä-yritys

Kauppalehden analyysiyksikkö Balance Consulting analysoi vuosittain suomalaisten yritysten menestystä tilinpäätöstietojen avulla. Luokituksessa yrityksen taloudellinen suorituskyky pisteytetään 6 eri osa-alueen mukaan. Menestyjäluokituspisteet lasketaan usean eri tunnusluvun pohjalta. Luokituksessa käytetyt tunnusluvut on pyritty valitsemaan mahdollisimman toimialariippumattomasti.

”Menestyjä-yritys kuuluu suomalaisten yritysten ykkösluokkaan. Heillä on näkemystä, taitoa ja rohkeutta tehdä liiketoimintaa paremmin kuin muut”.

Pro Patio Oy:lle on jälleen myönnetty Kauppalehden Menestyjä-yritys sertifikaatti. Tämä tunnustus on yrityksellemme merkki siitä, että olemme tehneet asioita oikein. Mikäli tuote ja palvelu on kunnossa, on tällöin edellytykset myös hyvään talouden hallintoon.

Menestyjät-sertifikaatin lisäksi yrityksellämme on AAA-luottoluokitus. Ostaessasi ulkoporealtaan meiltä, voit olla vakuuttunut siitä, että saat meiltä palvelua myös altaan oston ja toimituksen jälkeenkin.

menestyjat2014