Ulkoporealtaan sähkönkulutus

Ulkoporeallas pääsee oikeuksiinsa sään kylmetessä ja iltojen pimentyessä. Ulkoporealtaat ovat aina kylpyvalmiita ja pitävät veden ohjauspaneelista asettamassasi lämpötilassa, vuoden ympäri. Ulkoporealtaan energiankulutuksen kannalta hyvä eristys on olennaista. Kaikki Jacuzzin ulkoporealtaat ovat hyvin eristettyjä ja ulkoporealtaan mukana toimitetaan laadukas, eristetty lämpökansi.

Ulkoporealtaan sähkönkulutukseen vaikuttaa moni tekijä; mm. altaan vesimäärä, talven kylmyys ja pituus, vedessä ylläpidettävä lämpötila sekä kylpykerrat ja niiden pituudet.

Olemme toteuttaneet vuonna 2013 kokonaisen vuoden kestäneen sähkönkulutustestin ulkoporealtaalle. Ulkoporeallas oli perhekäytössä ja siinä kylvettiin 1-3 kertaa viikossa ympärivuotisesti. Ulkoporeallas asennettiin Joensuuhun sähkönkulutusmittarin ja ulkolämpömittarin kera. Perheen ulkoporealtaan sähkönkulutus oli 240€ vuodessa.

Testiolosuhteet:

– Asennuspaikka Joensuu

– Altaan mitat noin 200x200cm, vesimäärä noin 1.000 litraa

– Veden lämpötila ympäri vuoden +38-astetta

– Käyttökerrat 1-3/vko

– Käytössä lämpökansi + talvikuukausina käytössä lisävarusteinen lämpöpeite

Ulkoporealtaan sähkönkulutus koko vuodelta oli 240 euroa!

Lisätietoa sähkönkulutustestistä

Haluatko lisätietoa ulkoporealtaista?

Ulkoporealtaan sähkönkulutus talvella

X