UUTTA: tilavat ja tyylikkäät kylpytynnyrit meiltä

UUTTAA Pro Patiolta: ruotsalaiset Skärgårds-kylpytynnyrit nyt Pro Patiolta!

Regal220b

Tyylikkäät ja tilavat Skärgårds-kylpytynnyrit valmistetaan Vänern-järven rannalla Åmålissa, Ruotsissa. Skärgårds on yksi Euroopan suurimmista puulämmitteisten kylpytynnyreiden valmistajista. Skärgårds-kylpytynnyreitä myydään yli kymmenessä Euroopan maassa. Jokainen allaskuori valmistetaan lasikuidulla vahvistetusta akryylistä. Valmistusmenetelmä on sama kuin veneiden rungoissa. Kylpytynnyreiden ulkoverhoilussa käytetään ainoastaan ympäristösertifioitua puuta Pohjois-Suomesta.

Skärgårds-kylpytynnyreihin voi käydä tutustumassa Pro Pation uudessa laajennetussa myymälässä Vantaan Petikossa, jossa näytillä on aina lähes 30 ulko- ja sisäporeallasta – ja nyt myös kylpytynnyreitä.

Tutus tyylikkääseen mallivalikoimaan verkkokaupassa

X