J-500 -sarja

J-500 -sarja edustaa ulkoporealtaiden ehdotonta huippua. J-500 –malliston altaiden hierontasuuttimet tuottavat jokaiselle istumapaikalle aidosti erilaisen hieronnan. Monipuolisissa hieronnoissa on huomioitu kaikki kehon osat aina ranteista jalanpohjiin, unohtamatta uudenlaista kylkeä hierovaa suutinta. Altaiden varustus on kattava sisältäen nykytekniikan mahdollistamat ominaisuudet mm. vikailmoitukset suoraan huoltosähköpostiimme.

Tuotteet

(1 kohdetta)

Jacuzzi® J-575

 
Ovh. 27.990 €
Kuukausierissä - rahoitus 700 €
Henkilöt5
Mitat 231 x 231 x 92 cm

Jacuzzi® J-500

Jacuzzi® on maailman suurin ulkoporeallasvalmistaja, joka valmistaa yli 40 000 poreallasta vuosittain. Jacuzzi® julkaisi ensimmäisen porealtaan 1956. Teknologian kehityksen kärkeä edustavat Jacuzzin® ulkoporealtaat valmistetaan USA:n ja Italian tehtailla.Pro Patio Oy on Jacuzzin® Suomen maahantuoja ja jälleenmyyjä.

J-500 -sarja edustaa ulkoporealtaiden ja Jacuzzin® ehdotonta huippua. J-500 –malliston altaiden hierontasuuttimet tuottavat jokaiselle istumapaikalle aidosti erilaisen hieronnan. Monipuolisissa hieronnoissa on huomioitu kaikki kehon osat aina ranteista jalanpohjiin, unohtamatta uudenlaista kylkeä hierovaa suutinta.

Altaiden muotoilu on kaunis ja ajaton ja värit ovat asiakkaan räätälöitävissä. Varusteiltaan J-500 -sarja edustaa kaikkea, mitä vaativa kylpijä voi toivoa: Tunnelmalliset valaistukset ulottuvat vesiputouksista aina altaan ulkoverhoiluun saakka. Bluetooth -musiikkijärjestelmä ja WiFi-ohjaus viimeistelevät nautinnollisen ja rentouttavan kylpykokemuksen. Kaikki Jacuzzi® ulkoporealtaat ovat ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettuja ja aina kylpyvalmiita.

Jacuzzi ®
Italialaista muotoilua
Yli 400 patenttia
Rahoitusratkaisut
osamaksukorko 0%
jopa 40 kk:n maksuaika
Luotettava kumppani
Jacuzzi® - 60 vuoden kokemuksella
Kattava takuu - oma huolto

Jacuzzin® uniikkia designia

Jacuzzin® sisä- ja ulkoporealtaat ovat tunnettuja tyylikkäästä ja klassisesta muotoilusta. Muotoilussa kiinnitetään erityisesi huomiota ergonomiaan ja ajattomuuteen. Altaiden materiaalit ovat laadukkaita ja kestäviä. Jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty vastaamaan brändin filosofiaa. Jacuzzin® 250 patenttia takaavat ensiluokkaisen kylpynautinnon.

Vieraile myymälässämme ja juttele asiantuntevan henkilökunnan kanssa

Tule käymään Vantaan myymälässämme, jossa on nähtävillä sisä- ja ulkoporealtaita monissa eri koko- ja hintakategorioissa. Nähtävillä on myös kylpytynnyreitä sekä uima-allas.

Henkilökuntamme auttaa löytämään oikean altaan juuri sinulle ja antaa parhaat vinkit valitsemasi altaan käyttöön.

Ulkoporealtaan asennus

Altaan ollessa paikoillaan, täytä allas siten, että suuttimet jäävät veden pinnan alapuolella. Tämän jälkeen voit kytkeä sähköt altaaseen. Kaikissa altaissamme on valmiina sähköjohto.

Suosittelemme, että sähkönsyöttö ja vikavirta ovat vain altaan käytössä.

Ota yhteyttä

Enquiry form FI

Yhteystiedot

Vantaa

Kauppakeskus Viisari 1. krs, Martinkyläntie 47, 01720 Vantaa

Myynti09-3154 3050

Emailmyynti@propatio.fiPro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

X