HELPPOUS ON OSA NAUTINTOA,
JONKA PRO PATIO TARJOAA
JOKAISEEN PÄIVÄÄSI.

Huolettomat ja rentouttavat hetket omassa altaassasi ovat palvelumme ydin. Autamme sinua valitsemaan juuri omiin tarpeisiisi vastaavan mallin Pohjoismaiden suurimmasta allasvalikoimasta, maailman laadukkaimmilta allasbrändeiltä.

Huolehdimme, että altaan toimitus, asennus ja käyttö on sinulle mahdollisimman helppoa. Kaikki on valmiina kun haluat lisätä elämään vähän luksusta.

Varaa aika henkilökohtaiseen esittelyyn

Tule ja tutustu Pro Pation laatualtaisiin Pohjoismaiden suurimpaan allasmyymälään Vantaan Petikkoon, osoitteeseen Laastikuja 1. Myymälä on avoinna arkisin kello 10-18 sekä lauantaisin kello 10-15. Voit myös varata ajan yksilölliseen allasesittelyyn jolloin palvelemme sinua juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Ajan yksilölliseen allasesittelyyn voit varata helposti suoraan netistä osoitteesta www.propatio.fi, sähköpostilla osoitteesta info@propatio.fi tai puhelimitse numerosta 010 3210 330. Saat oppaaksesi alan huippuasiantuntijan, joka auttaa sinua löytämään juuri oikean altaan.

Toimitus ja asennus myös avaimet käteen palveluna

Ulkoporealtaiden hinta sisältää aina altaan varusteineen, eristetyn lämpökannen, helppokäyttöiset hoitoaineet, suodattimen, virtajohdon sekä rahdin pihaan. Sisäporealtaiden hinta sisältää rahdin. Tämän lisäksi valitset altaaseen haluamasi varusteet. Uima-altaiden mukana toimitetaan perustekniikka, mutta rahti veloitetaan toimituskohtaisesti. Kylpytynnyrit toimitamme valitsemillasi varusteilla ja hinta sisältävät myös rahdin. Lisäksi saat Pro Patio omistajan oppaan, joka neuvoo sinua altaan käyttöön liittyvissä asioissa.

Halutessasi voit ostaa Avaimet Käteen -palvelun ja sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin valita allas, kertoa mihin ja milloin sen haluat asennettuna ja odottaa että kaikki on valmiina. Kysy lisää Avaimet Käteen -palvelun hinnasta omalta allasmyyjältäsi.

Altaan asennus on helppoa – me neuvomme

Ulkoporealtaan asennus on helpompaa kuin ehkä kuvittelitkaan. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin löytää altaalle tukeva paikka, hoitaa paikalle sähköpistoke sekä puutarhaletku. Kaikkiin paketteihin saat tarvittavat ohjeet käyttöönottoa varten. Lisäksi saat Pro Patio omistajan oppaan, joka neuvoo sinua  altaan käyttöön liittyvissä asioissa.

Huoltopalvelut takaavat sinulle huolettomuutta vuodesta toiseen

Pro Pation huoltopalvelut toimivat valtakunnallisesti ja takaavat sinulle kaikkien allasmerkkien huollon. Huoltotiimissä sinua palvelee ammattitaitoinen ja koulutettu huoltohenkilöstö. Huollon voit tilata helposti huoltopyyntö-lomakkeella, sähköpostilla osoitteesta huolto@propatio.fi tai puhelimitse numerosta 010 3210 333, olemme yhteydessä sinuun arkisin 24 tunnin sisällä.

Patioiden, pihojen ja kylpytilojen suunnittelupalvelua

Unelmiesi toteuttamisessa meiltä on mahdollista saada asiantuntevaa apua viihtyisän pihan, pation ja kylpytilan suunnitteluun. Myös piha-, puutarha- ja sisustussuunnittelijoista koostuva yhteistyöverkostomme on halutessasi tukenasi. Kysy lisää  palveluistamme allasmyyjältäsi.

Rahoitus; ei käsirahaa, 0% korko ja maksuaikaa jopa 40 kuukautta

Saat kaikkiin ulkoporealtaisiin osamaksukorottoman 40 kuukauden Tuohi-rahoituksen ilman käsirahaa (maksimi 10 000 €). Osamaksukorko on 0%. Kampanjamaksu ensimmäisellä laskulla 50 euroa ja tilinhoitopalkkio 5e/kk. Yli 10 000 € altaisiin tarjoamme Nordean Joustorahoitusta.

Ota yhteyttä

Pro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Myymälässämme on näytillä lähes 30 poreallasta, kylpytynnyreitä ja uima-altaita.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

Yhteystiedot

OSOITE

Laastikuja 1, F1-01720 Vantaa, Petikko

MYYNTI
HUOLTO

Turvallisuustarkistus: Klikkaathan ruutua, jotta varmistamme sinun olevan todellinen käyttäjä.

Takaamme 100% yksityisyydensuojan. Tietoja ei anneta kolmansille osapuolille.