Helppous on osa nautintoa, jonka Pro Patio tarjoaa jokaiseen päivääsi.

Huolettomat ja rentouttavat hetket omassa altaassasi ovat palvelumme ydin. Autamme sinua valitsemaan juuri omiin tarpeisiisi vastaavan mallin Pohjoismaiden suurimmasta allasvalikoimasta, maailman laadukkaimmilta allasbrändeiltä.

Huolehdimme, että altaan toimitus, asennus ja käyttö on sinulle mahdollisimman helppoa. Kaikki on valmiina kun haluat lisätä elämään vähän luksusta.

 

Ota yhteyttä

Varaa aika henkilökohtaiseen esittelyyn

Tule ja tutustu Pro Pation laatualtaisiin Pohjoismaiden suurimpaan allasmyymälään Vantaan Petikkoon. Myymälä on avoinna ma-pe klo 10-17, muina aikoina sopimuksen mukaan. Voit myös varata ajan yksilölliseen allasesittelyyn jolloin palvelemme sinua juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Varaa aika

Avaimet käteen- toimitus ja asennus

Halutessasi voit ostaa Avaimet Käteen -palvelun ja sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin valita allas, kertoa mihin ja milloin sen haluat asennettuna ja odottaa että kaikki on valmiina. Kysy lisää Avaimet Käteen -palvelun hinnasta omalta allasmyyjältäsi.

Altaan asennus

Ulkoporealtaan asennus on helpompaa kuin ehkä kuvittelitkaan. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin löytää altaalle tukeva paikka, hoitaa paikalle sähköpistoke sekä puutarhaletku. Kaikkiin paketteihin saat tarvittavat ohjeet käyttöönottoa varten. Lisäksi saat Pro Patio omistajan oppaan, joka neuvoo sinua  altaan käyttöön liittyvissä asioissa.

Uima-altaiden ja sisäporealtaiden asennus tulee hoitaa ammattilaisten toimesta. Yhteistyöverkostostamme löydämme sinulle ammattilaisen asentamaan altaasi. Ota yhteyttä, me neuvomme!

Lue lisää

Huoltopalvelut

Pro Pation huoltopalvelut toimivat valtakunnallisesti. Huoltotiimissä sinua palvelee ammattitaitoinen ja koulutettu huoltohenkilöstö. Pystyäksemme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin, sesongin aikana huollamme ainoastaan meidän toimittamia altaita. Huoltokyselyt sähköpostilla huolto@propatio.fi.

Määräaikashuololla varmistat huolettomat kylvyt. Uudella Määräaikashuolto –paketila tarkistat helposti vaikka vuosittain altaan nykykunnon.

Varaa määräaikaishuolto

Suunnittelupalvelu

Patiot, pihat ja kylpytilat

Unelmiesi toteuttamisessa meiltä on mahdollista saada asiantuntevaa apua viihtyisän pihan, pation ja kylpytilan suunnitteluun. Myös piha-, puutarha- ja sisustussuunnittelijoista koostuva yhteistyöverkostomme on halutessasi tukenasi. Kysy lisää  palveluistamme allasmyyjältäsi.

Rahoitus

Ei käsirahaa, 0% korko ja maksuaikaa jopa 60 kuukautta

Saat kaikkiin ulkoporealtaisiin osamaksukorottoman jopa maksimissaan 60 kuukauden Nordean Tuohi-rahoituksen ilman käsirahaa (maksimi 10 000 €). Osamaksukorko on 0% (tilinhoitopalkkio 5e/kk). Yli 10 000 € altaisiin tarjoamme Nordean Joustorahoitusta.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Pro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

Yhteystiedot

OSOITE

Kauppakeskus Viisari 1. krs, Martinkyläntie 47, 01720 Vantaa

MYYNTI & HUOLTO


  Takaamme 100% yksityisyydensuojan. Tietoja ei anneta kolmansille osapuolille.

  Syötä tämä teksti alla olevaan tekstikenttään: captcha

  Ota yhteyttä

  Enquiry form FI

  Yhteystiedot

  Vantaa

  Kauppakeskus Viisari 1. krs, Martinkyläntie 47, 01720 Vantaa

  Myynti09-3154 3050

  Emailmyynti@propatio.fi  Pro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

  Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

  X