Kaikki valmiina palvelemaan sinua!

 

Altaiden erikoisliike & Verkkokauppa

Parhaat merkit

Laaja mallisto

Altaat jokaiseen tarpeeseen

Asiantunteva myynti

Huoltopalvelu & -sopimukset

Tarvikkeet ja varaosat

Toimitukset, asennukset & Avaimet Käteen -palvelu

Ystävällinen ja nopea palvelu

 

Kysy lisää

Varaa aika henkilökohtaiseen esittelyyn

Tule ja tutustu Pro Pation laatualtaisiin Pohjoismaiden suurimpaan allasmyymälään Vantaan Petikkoon. Myymälä on avoinna ma-pe klo 10-17, muina aikoina sopimuksen mukaan. Voit myös varata ajan yksilölliseen allasesittelyyn jolloin palvelemme sinua juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Varaa aika

Toimitus ja asennus myös avaimet käteen palveluna

Halutessasi voit ostaa Avaimet Käteen -palvelun ja sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin valita allas, kertoa mihin ja milloin sen haluat asennettuna ja odottaa että kaikki on valmiina. Kysy lisää Avaimet Käteen -palvelun hinnasta omalta allasmyyjältäsi.

Altaan asennus on helppoa – me neuvomme

Ulkoporealtaan asennus on helpompaa kuin ehkä kuvittelitkaan. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin löytää altaalle tukeva paikka, hoitaa paikalle sähköpistoke sekä puutarhaletku. Kaikkiin paketteihin saat tarvittavat ohjeet käyttöönottoa varten. Lisäksi saat Pro Patio omistajan oppaan, joka neuvoo sinua  altaan käyttöön liittyvissä asioissa.

Uima-altaiden ja sisäporealtaiden asennus tulee hoitaa ammattilaisten toimesta. Yhteistyöverkostostamme löydämme sinulle ammattilaisen asentamaan altaasi.

Lue lisää

Huoltopalvelut takaavat sinulle huolettomuutta vuodesta toiseen

Pro Pation huoltopalvelut toimivat valtakunnallisesti. Huoltotiimissä sinua palvelee ammattitaitoinen ja koulutettu huoltohenkilöstö. Pystyäksemme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin, sesongin aikana huollamme ainoastaan meidän toimittamia altaita. Huoltokyselyt sähköpostilla huolto@propatio.fi.

Määräaikashuololla varmistat huolettomat kylvyt. Uudella Määräaikashuolto –paketila tarkistat helposti vaikka vuosittain altaan nykykunnon.

Varaa määräaikaishuolto

Patioiden, pihojen ja kylpytilojen suunnittelupalvelua

Unelmiesi toteuttamisessa meiltä on mahdollista saada asiantuntevaa apua viihtyisän pihan, pation ja kylpytilan suunnitteluun. Myös piha-, puutarha- ja sisustussuunnittelijoista koostuva yhteistyöverkostomme on halutessasi tukenasi. Kysy lisää  palveluistamme allasmyyjältäsi.

Rahoitus; ei käsirahaa, 0% korko ja maksuaikaa jopa 40 kuukautta

Saat kaikkiin ulkoporealtaisiin osamaksukorottoman 40 kuukauden Tuohi-rahoituksen ilman käsirahaa (maksimi 10 000 €). Osamaksukorko on 0% (tilinhoitopalkkio 5e/kk). Yli 10 000 € altaisiin tarjoamme Nordean Joustorahoitusta.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Pro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Myymälässämme on näytillä lähes 30 poreallasta, kylpytynnyreitä ja uima-altaita.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

Yhteystiedot

OSOITE

Petikontie 20, 01720 Vantaa

MYYNTI & HUOLTO

Takaamme 100% yksityisyydensuojan. Tietoja ei anneta kolmansille osapuolille.

Syötä tämä teksti alla olevaan tekstikenttään: captcha

X