Niveko

Uima-allas juuri sellaisena kuin sinä haluat!

NIVEKOlla on 25 vuoden kokemus uima-altaiden valmistuksesta ja myynnistä. NIVEKO on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta ja NIVEKO tunnetaankin tinkimättömästä laadusta ja huipputeknologian hyödyntämisestä. NIVEKOlle on tärkeää, että altaat täyttävät kaikki laadulliset kriteerit ja ovat aina sellaisia, kuin asiakas on halunnut.

Varaa esittely

Miksi valita NIVEKOn uima-allas?

Design

Uima-allas suunnitellaan aina asiakkaiden omien toiveiden ja mittojen mukaan. Altaiden muotokieli korostaa niiden ainutlaatuisuutta tehden niistä samalla kuitenkin toimivia ja käytännöllisiä.

Laatu

NIVEKO ei tingi laadusta. Seisomme täysin sen takana mitä toimitamme ja siksi voimme myöntää kattavan takuun sekä tarjota parasta palvelua asiakkaille.

Materiaalit

Uima-altaat valmistetaan erityisesti siihen kehitetyillä materiaaleilla, jotka edustavat teknologian kärkeä. Materiaalit ovat pitkäikäisiä ja ovat tehty kestämään säävaihteluita, uima-allas kemikaaleja ja UV-säteilyä.

Suunnittele täydellinen uima-altaasi

Nivekon suunnittelutyökalu

NIVEKOn työkalulla pääset suunnittelemaan unelmiesi altaan ja näkemään miltä allas näyttää. Valitse muoto, mitat ja muut varustelut, lähetä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

niveko-pools.com

Overflow ja Skimmer -ratkaisut

Overflow Advance

Overflow Advance mallissa on kaksi riviä kiviä, joista sisäkivi sijaitsee vedenpinnan alapuolella, korostaen uima-altaan selkeää linjaa. Vesi virtaa ensimmäisen kiven päälle, josta se virtaa kivien väliin. Overflow Advance on ylellinen ylivuoto-malli, jonka virtaviivainen muotoilu viimeistelee pihan tai spa-osaston.

Overflow Underflow

Overflow Underflow on NIVEKOn täysin uudenlainen malli, joka ottaa ylivuototekniikassa askeleen pidemmälle. Vesi virtaa sivureunojen yli allaskannen alla jättäen ylivuotokourun piiloon. Overflow Underflow tekninen ratkaisu mahdollistaa siistin ja virtaviivaisen ulkomuodon.

Overflow Infinity

Overflow Infinity –malli soveltuu ensisijaisesti ympäristöihin, joissa on korkeuseroja. Tässä mallissa vesi virtaa alas altaan toiselta reunalta tuoden uimarille vaikutelman ”äärettömästä” näkymästä ympäröivälle alueelle. Tähän malliin on mahdollista saada uintialue lapsille tai vaikkapa paikan aurinkotuoleille.

Overflow Evolution

Overflow Evolution –mallissa ylivuotoratkaisu luo vaikutelman yhtenäisestä alueesta vedenpinnan ja uima-altaan ympäristön välillä. Minimalistinen muotoilu korostaa altaan reunan ainutlaatuista ratkaisua. Overflow Evolution –mallin ratkaisulla saat viimeisteltyä uima-altaan yhtenäiseksi ympäristön kanssa.

Overflow Multi

Overflow Multi on NIVEKOn ensimmäinen ja samalla suosituin ylivuoto –malli. Tässä mallissa vesi virtaa altaan reunan edessä olevaan kouruun. Kourun voi halutessaan peittää PVC-ristikolla tai vuorata kivellä. Overflow Multi –malli on myös omiaan yleisiin tiloihin esimerkiksi hyvinvointikeskuksiin.

Overflow Whisper

Overflow Whisper ominaisuus on saatavilla seuraaviin allasmalleihin: Multi, Advance, Evolution ja Underflow. Tässä ainutlaatuisessa teknisessä ratkaisussa on erityinen sisärakenne, jonka ansiosta ylivuodosta tuleva ääni on saatu hiljaiseksi.

Skimmer Invisible 

NIVEKOn uraauurtava Skimmer Invisiblessä skimmerit ovat osa seinää mahdollistaen korkean vesilinjan ja modernin muotoilun. Pintakaivo asennetaan altaan takaosaan.

Skimmer Top Level

Skimmer Top Level on tyylikäs ratkaisu, jossa pintakaivot ovat muotoilultaan leveämpiä ja matalampia. Tällä ratkaisulla veden pinta saadaan nostettua lähes altaan reunan tasolle.

X
Chat with us