Niveko

Uima-allas juuri sellaisena kuin sinä haluat!

NIVEKOlla on 25 vuoden kokemus uima-altaiden valmistuksesta ja myynnistä. NIVEKO on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta ja NIVEKO tunnetaankin tinkimättömästä laadusta ja huipputeknologian hyödyntämisestä. NIVEKOlle on tärkeää, että altaat täyttävät kaikki laadulliset kriteerit ja ovat aina sellaisia, kuin asiakas on halunnut.

Varaa esittely

Miksi valita NIVEKOn uima-allas?

Design

Uima-allas suunnitellaan aina asiakkaiden omien toiveiden ja mittojen mukaan. Altaiden muotokieli korostaa niiden ainutlaatuisuutta tehden niistä samalla kuitenkin toimivia ja käytännöllisiä.

Laatu

NIVEKO ei tingi laadusta. Seisomme täysin sen takana mitä toimitamme ja siksi voimme myöntää kattavan takuun sekä tarjota parasta palvelua asiakkaille.

Materiaalit

Uima-altaat valmistetaan erityisesti siihen kehitetyillä materiaaleilla, jotka edustavat teknologian kärkeä. Materiaalit ovat pitkäikäisiä ja ovat tehty kestämään säävaihteluita, uima-allas kemikaaleja ja UV-säteilyä.

Suunnittele täydellinen uima-altaasi

Nivekon suunnittelutyökalu

NIVEKOn työkalulla pääset suunnittelemaan unelmiesi altaan ja näkemään miltä allas näyttää. Valitse muoto, mitat ja muut varustelut, lähetä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

niveko-pools.com

Ota yhteyttä

Pro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Myymälässämme on näytillä lähes 30 poreallasta, kylpytynnyreitä ja uima-altaita.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

Yhteystiedot

OSOITE

Laastikuja 1, F1-01720 Vantaa, Petikko

MYYNTI
HUOLTO

Takaamme 100% yksityisyydensuojan. Tietoja ei anneta kolmansille osapuolille.

X