Ulkoporealtaiden toimitus ympärivuotista

Ulkoporealtaan käyttöönotto talvella ei ole ongelma

Ulkoporealtaan toimitukset eivät ole sidottuja kesäaikaan vaan toimitamme ulkoporealtaita ympäri vuoden Suomen joka kolkkaan. Ulkoporealtaan käyttöönotossa tai ulkoporealtaan toimituksessa ei ole eroavaisuuksia vuoden aikojen välillä. Kaikki ulkoporealtaamme ovat hyvin eristettyjä ja Suomen olosuhteissa testattuja. Kaikkien Jacuzzi -ulkoporealtaidenmukana toimitetaan eristetty lämpökansi.

Talvella kylpeminen parhaimmillaan

Talvella ulkoporealtaassa kylpeminen on todella nautinnollista, kun lämpimän veden ja kylmän ilman kontrasti tulee voimakkaasti esiin. Kun illat pimenevät, poreet senkun paranevat. Kaikissa Jacuzzi -ulkoporealtaissa on vakiovarusteena led-valaistusjärjestelmä, kaunis valaistus takaa, että rentoudut kylvyssä maksimaalisesti.

Tule tutustumaan laajaan ulkoporeallasvalikoimaamme Vantaan myymäläämme. Myymälässä on näytilla parikymmentä ulkoporeallasta eri hinta -ja kokoluokista.

Myymälä auki ma-pe 10-18, la 11-15.

Ota yhteyttä!

J495talvi

X