Hinnoissa nyt myös rahti ja hoitoaineet!

Olemme uusineet hinnoittelumme entistäkin selkeämmäksi. Uudet hintamme sisältävät AINA helppokäyttöiset hoitoaineet ja rahdin ympäri Suomen! Ja mikä parasta: hintataso on keskimäärin laskenut!

Jatkossa sinun ei tarvitse arvuutella, kuinka paljon rahti maksaa tai mitä hinnoista puuttuu, sillä hintamme todellakin sisältävät kaiken tarpeellisen: altaan varusteineen, eristetyn lämpökannen, suodattimet, vaivattomat hoitoaineet ja rahdin! Toimitamme kaikki ulkoporealtaat AINA virtajohdon kanssa! Et tarvitse altaalle sähkömiestä vaan allas on todellakin toimintavalmis, kun se toimitetaan pihallesi.

Vieraile allastukku.fi sivuillamme ja löydä itsellesi korkealaatuiset altaat edulliseen hintaan.

Sisäporealtaiden hinnat sisältävät desinfiointiaineen sekä rahdin alaovelle.

HUOM! Uima-altaissa kotimaan rahti laskutetaan erikseen.

Tervetuloa Skandinavian suurimpaan allasmyymälään Vantaalle tutustumaan valikoimaan! Autamme mielelläni myös puhelimitse ja sähköpostitse ja myymälän aukioloaikoina palvelmme myös nettisivuilla chat-asiakaspalvelussa.

Pienennetty

Illalla poreisiin…? Aiwan varmasti.

Ota yhteyttä

Enquiry form FI

Yhteystiedot

Vantaa

Kauppakeskus Viisari 1. krs, Martinkyläntie 47, 01720 Vantaa

Myynti09-3154 3050

Emailmyynti@propatio.fi



Pro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

X