Hinnoissa nyt myös rahti ja hoitoaineet!

Olemme uusineet hinnoittelumme entistäkin selkeämmäksi. Uudet hintamme sisältävät AINA helppokäyttöiset hoitoaineet ja rahdin ympäri Suomen! Ja mikä parasta: hintataso on keskimäärin laskenut!

Jatkossa sinun ei tarvitse arvuutella, kuinka paljon rahti maksaa tai mitä hinnoista puuttuu, sillä hintamme todellakin sisältävät kaiken tarpeellisen: altaan varusteineen, eristetyn lämpökannen, suodattimet, vaivattomat hoitoaineet ja rahdin! Toimitamme kaikki ulkoporealtaat AINA virtajohdon kanssa! Et tarvitse altaalle sähkömiestä vaan allas on todellakin toimintavalmis, kun se toimitetaan pihallesi.

J300allekirjoitus

Sisäporealtaiden hinnat sisältävät desinfiointiaineen sekä rahdin alaovelle.

HUOM! Uima-altaissa kotimaan rahti laskutetaan erikseen.

Tervetuloa Skandinavian suurimpaan allasmyymälään Vantaalle tutustumaan valikoimaan! Autamme mielelläni myös puhelimitse ja sähköpostitse ja myymälän aukioloaikoina palvelmme myös nettisivuilla chat-asiakaspalvelussa.

Pienennetty

Illalla poreisiin…? Aiwan varmasti.

X