Uusi verkkokauppa on avattu!

Uusi verkkokauppamme verkkokauppa.propatio.fi on nyt avattu. Monille jo tuttu allastarvike.fi on siirtynyt kokonaisuudessaan uuteen verkkokauppaan ja samalla tuonut mukanaan myös monia mukavia uudistuksia. Uudistuneesta kaupasta löydät laajemman tuotevalikoiman ja entistä enemmän myös varaosia.

Uusiin ominaisuuksiin kuuluu myös helppo tuotehaku, jonka avulla voit etsiä nopeasti ja vaivattomasti haluamiasi tuotteita. Hakuominaisuuksiin kuuluu myös erillinen tuotteiden rajaus mahdollisuus. Lisäksi uudessa verkkokaupassa voit luoda oman toivelistan halutuista tuotteista ja näin ollen palata suosikkituotteisiisi aina uudestaan.

Verkkokaupan tuotteet on jaoteltu asiakasystävällisesti omiin kategorioihin sekä vielä alakategorioihin, joista löytyvät omat osasto niin ulkoporealtaille kuin uima-altaillekkin. Uutuutena on myös kattava osasto ihastuttavia Luin Span kylpytekstiilejä.

Käy tutustumassa uuteen verkkokauppaan ja laita tilausta tulemaan!

X