Ystävänpäivä

Hemmottele läheisiäsi Ystävänpäivänä

Rentouttavat kylvyt oman rakkaan tai ystävän kanssa ansaitsee arvoisensa oheistuotteet. Lisää kylpyveteen ripaus lumoavan tuoksuisia kylpytuoksuja ja vie kylpyhetki hetkessä todelliseksi hemmotteluhetkeksi. Viimeistele kylpyhetki juhlajuomalla ja kilistele ystävyyden kunniaksi.

Ystävänpäivän kunniaksi tarjoamme kylpytuoksut 12 € hintaan (norm.16 €) sekä kuohuviinilasit 5,50 €/kpl (norm. 7€/kpl).

Varmistaaksesi onnistuneen Ystävänpäivän suunnista ostoksille myymäläämme Vantaan Petikkoon.

 

Luksusta kylpyhetkiin tuovat myös Kuolleenmeren kylpysuola, joka kylvyn yhteydessä pehmentää ja kosteuttaa ihoa luonnollisesti. Kelluva valotarjotin luo tunnelmallisen kylpyhetken illan jo hämärtyessä.

Hemmotelle omaa rakasta ja ystäviä ylellisillä Luin Living -kylpytekstiileillä. Tekstiilit ovat laadukasta ja kestävää 100% puuvillaa. Miehille mukava lannepyyhe toimii erinomaisesti pyyhkeenä ja se on mukava kietaista ympärille vaikka poreisiin suunnistaessa. Kietaisumalli, pysyy yllä joustavan kuminauhan ja piiloneppareiden avulla. Yksi koko sopii monen kokoisille miehille, sillä koko on säädettävissä neppareilla. Ihana spamekko toimii niin pyyhkeenä kuin mekkonakin. Spamekko on tyylikäs ja ihanan pehmoinen käytössä. Tuote pysyy hyvin päällä olkaimien ja nepparikiinnityksen ansiosta.

  

X