Kaikki uima-allasmallimme nyt huippuhinnoin!

Uintikauden aloitus lähenee vauhdilla ja sen kunniaksi tarjoamme kaikista uima-allasmalleista -10%:n alennuksen voimassa olevasta hinnasta 15.2. mennessä tehtyihin tilauksiin. Altaiden toimitukset sopimuksen mukaan.

Uima-allas -projekti on siis hyvä laittaa käyntiin nyt, niin saat nauttia koko kesän altaastasi ja sen tuomasta ilosta.

Virkisty, rentoudu tai kuntoile uima-altaassa nauttien virkistävästä vedestä omalla pihalla. Uima-allas on koko perheen suosikki, aina vauvasta vaariin ja sen äärellä vietät unohtumattomia hetkiä! Allas on arjen luksusta ja takaa nautintoa vuosiksi eteenpäin. Hyvin toteutettu allaskokonaisuus nostaa myös kiinteistön arvoa.

Suosituimmat allasmallimme

Tutustu Wanakaan

Moderni suorakaiteen muotoinen allas joka designiltaan sopii moneen pihaan. Wanakaa on saatavilla 6,5m – 10m mittaisena ja myös leveys kasvaa pituuden mukana. Askelmat ovat sijoitettu päätyyn molempiin kulmiin jolloin ne eivät pienennä uintialuetta. Suosituin malli!

Tutustu Tobaan

Toba on 6 metrin allas ja muodoltaan sekä piristävä että käytännöllinen. Vinosti päätyyn sijoitettujen askelmien kautta altaaseen on helppoa ja turvallista mennä. Askelmia voi myös hyödyntää rentoon istuskeluun. Kompaktin koon puolesta tämä allas sopii pienempäänkin tilaan.

Tutustu tästä koko mallistoomme!

Luxe Pools uima-altaat on valmistettu suuria lämpötilaeroja kestävästä lasikuidusta. Allaskuori on paksu ja suunniteltu kestämään Suomen ankaraa ilmastoa. Luxe Pools-altaat tehdään pitkälti käsityönä ja ne täyttävät kaikki modernin altaan vaatimukset.  Altaat eivät vaadi betonivaluja tai muita kiinteitä rakenteita, joten asennuskustannukset ovat merkittävästi alhaisemmat kuin valettavissa altaissa.

Kaikissa Luxe Pools uima-altaissa on miellyttävät ja turvalliset liukuestepinnoitetut (antislip) portaat, ja useimmissa malleissa on lisäksi viihtyvyyttä lisäävä istuinalue.

Laitetaan sinun uima-allas -projekti aluille jo tänään!

Soita asiantuntijallemme Antille 010 3210 338tai laita viestiä antti@propatio.fi

Mietitään yhdessä paras ratkaisu teille!

X