Klooriton vedenhoito

Ulkoporeallas tarvitsee raikkaana ja puhtaana pysyäkseen hoitoaineita. Vaihtoehtoja on useita ja voit valita juuri sinulle sopivimman.

Valikoimassamme täysin kloorittomana hoitovaihtoehtona on bromitabletti yhdessä Aqua Excellent –hoitoaineen kanssa. Bromitabletti desinfioi vettä poistamalla siitä bakteereja. Bromissa on miedompi ominaistuoksu ja tämän vuoksi soveltuu erinomaisesti esimerkiksi astmaatikoille. Lisäksi bromi on ihoystävällisempi ja suosittelemme sitä siksi atoopikoille ja muista iho-ongelmista kärsiville. Vuosikustannuksilta bromi ei ole merkittävästi kalliimpi kuin kloori, hintaeroa syntyy vain 10€.

Tarjoamme myös SpaBalancer tuoteperheen tuotteet kloorittomaan vedenhoitoon. Huomioithan, että SpaBalancer tuotteita ei voi käyttää kaivoveden kanssa.

Tutustu lisää eri vedenhoitomenetelmiin ja tilaa tuotteet suoraan verkkokaupasta.

Ota yhteyttä

Enquiry form FI

Yhteystiedot

Vantaa

Kauppakeskus Viisari 1. krs, Martinkyläntie 47, 01720 Vantaa

Myynti09-3154 3050

Emailmyynti@propatio.fiPro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

X