Tuusulan Asuntomessut 2020

Asuntomessujen 50-vuotisjuhlamessut pidetään Tuusulassa 3.-30.8. -turvallisesti ja sujuvasti. Tämän vuoden messuilta löydät Pro Pation ulkoporealtaita kahdesta kohteesta: Kohde 7 HEVI-kivitalo Lumitiikeri sekä Kohde 6 a ja b Villa Mikael & Villa Sanni.

Kohde 7
Lumitiikeri on näyttävä ulkomuodoltaan ja tehokas toimivuudeltaan. Energiatehokkuuden lisäksi messuteemojen mukaisesti, Lumitiikeri on taideteos itsessään. Tilasuunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota aktiiviseen arkielämään, sekä viihtyvyyteen ja tunnelmallisiin rentoutumishetkiin.

Lumitiikerin aurinkoterassilta löytyy aito ja alkuperäinen Jacuzzin® -ulkoporeallas. Malliksi valikoitui J-475, porealtaassa jokainen kuusi paikkaa tarjoaa erilaisen hierontakokemuksen. PowerPro® -suuttimet ovat taattua Jacuzzi® -laatua, joita ei markkinoiden muista altaista löydy.

Kohde 6 a ja b
Villa Mikael on aidosti esteetön koti. Rakennus on maailman vanhimmalla puurakentamistekniikalla, pilaripalkkitekniikalla toteutettu urbaani, ekologinen, älykäs ja helppokäyttöinen koti, joka on myös ennen kaikkea esteetön ja turvallinen elinikäisesti terve talo. Kokonaisuuden kruunaa huonemaiseksi suunniteltu atriumpiha. Yhdessä Villa Sannin kanssa Villa Mikael muodostaa yhteisöllisen asumisratkaisun.

Villa Mikaelin terassilla vesitrapiaa antaa Welliksen® Mars -ulkoporeallas. Altaassa on kaksi tilavaa makuupaikkaa ja yksi istumapaikka, kattavat hierontaominaisuudet ja tunnelmallinen led-valaistusjärjestelmä viimeistelevät kylpyhetken. Lisäksi sisätiloista sekä Villa Sannin puolelta löytyvät tyylikkäät Welliksen suihkupaneelit, joita ei aikaisemmin Suomessa ole nähty.

Vieraile allastukku.fi sivuillamme ja löydä itsellesi korkealaatuiset altaat edulliseen hintaan.

Nähdään messuilla!

Ota yhteyttä

Enquiry form FI

Yhteystiedot

Vantaa

Kauppakeskus Viisari 1. krs, Martinkyläntie 47, 01720 Vantaa

Myynti09-3154 3050

Emailmyynti@propatio.fiPro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

X