Tuusulan Asuntomessut 2020

Asuntomessujen 50-vuotisjuhlamessut pidetään Tuusulassa 3.-30.8. -turvallisesti ja sujuvasti. Tämän vuoden messuilta löydät Pro Pation ulkoporealtaita kahdesta kohteesta: Kohde 7 HEVI-kivitalo Lumitiikeri sekä Kohde 6 a ja b Villa Mikael & Villa Sanni.

Kohde 7
Lumitiikeri on näyttävä ulkomuodoltaan ja tehokas toimivuudeltaan. Energiatehokkuuden lisäksi messuteemojen mukaisesti, Lumitiikeri on taideteos itsessään. Tilasuunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota aktiiviseen arkielämään, sekä viihtyvyyteen ja tunnelmallisiin rentoutumishetkiin.

Lumitiikerin aurinkoterassilta löytyy aito ja alkuperäinen Jacuzzin® -ulkoporeallas. Malliksi valikoitui J-475, porealtaassa jokainen kuusi paikkaa tarjoaa erilaisen hierontakokemuksen. PowerPro® -suuttimet ovat taattua Jacuzzi® -laatua, joita ei markkinoiden muista altaista löydy.

Kohde 6 a ja b
Villa Mikael on aidosti esteetön koti. Rakennus on maailman vanhimmalla puurakentamistekniikalla, pilaripalkkitekniikalla toteutettu urbaani, ekologinen, älykäs ja helppokäyttöinen koti, joka on myös ennen kaikkea esteetön ja turvallinen elinikäisesti terve talo. Kokonaisuuden kruunaa huonemaiseksi suunniteltu atriumpiha. Yhdessä Villa Sannin kanssa Villa Mikael muodostaa yhteisöllisen asumisratkaisun.

Villa Mikaelin terassilla vesitrapiaa antaa Welliksen® Mars -ulkoporeallas. Altaassa on kaksi tilavaa makuupaikkaa ja yksi istumapaikka, kattavat hierontaominaisuudet ja tunnelmallinen led-valaistusjärjestelmä viimeistelevät kylpyhetken. Lisäksi sisätiloista sekä Villa Sannin puolelta löytyvät tyylikkäät Welliksen suihkupaneelit, joita ei aikaisemmin Suomessa ole nähty.

Vieraile allastukku.fi sivuillamme ja löydä itsellesi korkealaatuiset altaat edulliseen hintaan.

Nähdään messuilla!

X